Speedheat

Elektrische verwarming heeft de toekomst en Speedheat biedt een unieke 1 mm dunne elektrische vloerverwarming. Speedheat heeft hiermee een uniek, duurzaam en energie-efficiënt product in handen, waarmee ze volledig tegemoetkomen aan de vraag naar energiezuinige woningen.

Speedheat is een internationale onderneming die begin jaren tachtig in Zuid-Afrika werd opgericht, in 1996 een eigen tak in Nederland kreeg (Speedheat Nederland B.V.) en inmiddels in meerdere landen prominent aanwezig is. De formule is in alle landen hetzelfde: Het unieke Speedheat maatwerkconcept wordt zonder tussenkomst van de groothandel en via een exclusief dealernetwerk (franchisenemers) op de lokale markt gebracht. Op dit moment telt Speedheat 7 regiodealers door het hele land. Deze Speedheat regiodealers bevinden zich in Breda, ’t Gooi, Maas en Waal, Urk, Zeeland, Zuid-Limburg en sinds oktober 2019 ook in Zeist!

Het doel van Speedheat Nederland B.V. is uit te groeien tot een organisatie met een landelijke dekking. Dat doel willen ze op een gezonde manier bereiken: met individuele aandacht voor de groei van iedere ondernemer die onder de naam van Speedheat naar buiten treedt. Sinds 1996 hebben we onze naam gevestigd.

De vraag naar verwarming verandert de komende jaren sterk. Consumenten en professionele gebruikers hebben specifieke behoeften, wensen en voorkeuren waarbij onderwerpen als beleving, duurzaamheid en klantwaardering een grote rol spelen. Verwarming middels gas is steeds vaker een discussiepunt. Denk aan de aardbevingen in het noorden van het land en de politieke situatie met gasleverancier Rusland en niet in de laatste plaats het milieu aspect. Stroom dat milieuvriendelijk wordt opgewerkt veroorzaakt geen CO2 uitstoot. En een gezonder milieu staat hoog op de politieke agenda, met daarmee gepaard gaande besluiten die in het voordeel pleiten van elektrisch verwarmen. Elektrisch verwarmen heeft de toekomst en Speedheat biedt een uniek maatconcept rondom hoogwaardige en innovatieve vloerverwarming. Gelet op onze groeiambities zoeken wij klantgerichte franchisenemers, die beschikken over verkooptalent, technisch inzicht en affiniteit met onze aanpak, markt en klanten.

Franchisenemers van Speedheat profiteren van de voordelen van een duurzaam en kansrijk product, een sterk merk met landelijke naamsbekendheid en centrale franchiseondersteuning. U kunt daarnaast als franchisenemer rekenen op intensieve begeleiding, landelijk gecoördineerde marketingactiviteiten en de specialistische kennis van een moederorganisatie met 25 jaar internationale ervaring waarvan de ontwikkeling uiteraard niet stil staat en er zodoende steeds producten bij komen vanuit de vraag in de markt.

Bekijk hier één van de mooie opdrachten die een franchisenemer van Speedheat heeft verzorgd: klik hier

WAAROM DE FRANCHISEFORMULE VAN SPEEDHEAT

Als Speedheat-franchisenemer bent u volledig zelfstandig ondernemer. U onderneemt activiteiten op uw manier en bouwt zelfstandig aan uw zakelijke netwerk. U hebt daarin volledige vrijheid. Het is uw onderneming en uw verantwoordelijkheid. Wij ondersteunen u daarin zoveel mogelijk en zoveel als u daar behoefte aan heeft.

DE VOORDELEN

 • Uniek maatwerkconcept
 • Centrale landelijke marketing- en communicatieactiviteiten
 • Naamsbekendheid
 • Technische ondersteuning
 • Trainingen en workshops
 • Ondersteuning bij regionale marketing en communicatie
 • Ondersteuning bij (financiële) administratie
 • Ondersteuning bij acquisitie en verkoop
 • Zeer goede rendementsmogelijkheden
 • Gebruik van software en relatiebeheersystemen

Neem een kijkje op de website van Speedheat

WAT MAG U ALS FRANCHISENEMER VAN ONS VERWACHTEN ?

Dankzij onze ervaring weten wij inmiddels welke middelen effectief zijn om nieuwe klanten binnen te halen en hoe u uw lokale markt het beste kunt bewerken. Daarin adviseren we u. En daarin ondersteunen we u. Bijvoorbeeld met een ijzersterk merk, doelgroepgerichte marketing en communicatie en ondersteuning met communicatiemiddelen zoals advertenties, mailings en een website. Met actuele kennis denken en werken wij actief met u mee.

Meer informatie over deze formule vindt u in deze presentatie.

Speedheat franchisenemer van het jaar 2016

WAT VERWACHTEN WIJ VAN U?

Om met onze formule in uw eigen regio succesvol aan de slag te gaan vragen wij van de franchiseondernemer de juiste kennis en vaardigheden.

 • Uitstekende commerciële vaardigheden;
 • Verkooptalent;
 • Technisch inzicht;
 • Affiniteit met onze aanpak, markt en klanten;

Is uw interesse gewekt, neem dan contact met ons op.

Herkent u uw eigen passie in hetgeen hierboven is omschreven en zou u als zelfstandig ondernemer willen starten binnen de franchiseformule van Speedheat? Neem dan voor meer informatie contact ons op via 040-7878474 of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

terug naar franchise overzicht

  Daag ons uit

  Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

  Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur