SPORTSTRIBE

SportsTribe is een uniek concept, gecombineerd met uitstekende service, een jong frisse uitstraling en een 5**** beoordeling op Thuisbezorgd.nl.

12227068_1167911583236849_2356600999888298366_n

SportsTribe bereidt en verkoopt gezonde, verse en met zorg  samengestelde maaltijden. Voeding die het lichaam voorziet van de juiste voedingstoffen. Ideaal voor sporters en mensen die graag gezond eten, maar die niet over voldoende kennis beschikken en/of weinig tijd hebben om dit zelf te bereiden.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van onbewerkte en lokale voedingsmiddelen en vermeldt op het menu, informatie over de voedingswaarden van de gerechten. Er schuilt een goed doordachte filosofie achter de maaltijden van SportsTribe. Daarbij spelen kennis van het lichaam, voedingstoffen en de lichaamsbehoeften vóór, tijdens en na het sporten een grote rol. Maaltijden, waarover nagedacht is en die thuis worden bezorgd!

Een formule met potentie die op zoek is naar ambitieuze franchisenemers (in de regio Den Haag en Rotterdam), die met trots willen bouwen aan de groei van deze nieuwe formule.

Voor wie

Voor alle eigenaren van sportclubs en fitnesscentra die een horecavoorziening ter beschikking hebben en deze extra onderscheidende service van SportsTribe hun klanten willen aanbieden.

Ook biedt de formule kansen voor zzp-ers en/of AGF-specialisten met een keukenvoorziening.

in the kitchen

Innovatief

De formule is nieuw en innovatief. De formule kan eenvoudig, snel en tegen een relatief beperkte investering worden toegepast.

www.sportstribe.nl

www.sportstribe-denhaag.nl

 

 

Wat doet De FranchiseAdviseur bij SportsTribe?

Wij ontwikkelen met de opdrachtgever  een franchiseformule en begeleiden franchisegever bij het realiseren van de vereiste documenten zoals de intentie- en franchiseovereenkomst en het handboek. Daarnaast ondersteunen en adviseren wij bij de acquisitiegesprekken met kandidaten en bij het sluiten van contracten met franchisenemers.

 

Indien u meer wilt weten over deze formule neem contact op met De FranchiseAdviseur via de mail.
Of bel ons rechtstreeks op 06 – 22 78 59 84

Arie Uyttenbroek

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
040 – 78 78 474
arie@franchiseadviseur.nl
www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur