Status Pro

Franchiseformule Status Pro is een intermediair die organisaties in contact brengt met zakelijke professionals. Als leverancier van goede professionals brengen zij de juiste mensen bij elkaar. Zij doen dit voor zowel het bedrijfsleven als voor de overheid.

Verbindende factor

Status Pro is de verbindende factor tussen ambitieuze professionals en goede opdrachtgevers. Om een duurzame bemiddelingspartner te kunnen zijn voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat, werken zij met praktijkdeskundige consultants die een achtergrond hebben binnen een bepaald vakgebied. Deze consultants hebben jarenlange ervaring opgedaan in de it-branche, het bank- en verzekeringswezen en/of de logistieke sector. Vanuit hun vakgebied hebben zij vervolgens de stap naar het recruitment-vak gemaakt. Mede door hun specifieke achtergrond in combinatie met de juiste sociale vaardigheden zijn zij perfect in staat om kandidaten en opdrachtgevers op de juiste wijze te ondersteunen en te matchen.

Concept wordt franchiseformule

Al sinds 2011 levert Status Pro expertise, commitment en vergroten zij de flexibiliteit van diverse organisaties. Met de hulp van Status Pro kunnen de klanten goed anticiperen op klanteisen en marktontwikkelingen. Vanwege de grote vraag naar hun kundige dienstverlening, is het concept uitgerold tot een franchiseformule. Naast de twee huidige vestigingen in Alphen aan de Rijn en Groningen wil Status Pro verder uitbreiden. Hiervoor zijn zij op zoek naar geschikte franchisenemers.

Franchisenemer worden?

Wilt u zich als franchisenemer aansluiten bij deze formule? Dan heeft u ambitie, bent u ondernemend en heeft u bij voorkeur ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche. U heeft een breed netwerk, zakelijk inzicht en bent vooral enthousiast.

Status Pro is op zoek naar geschikte franchisekandidaten om de Nederlandse markt nog beter te kunnen bedienen. Deze franchisegever geeft u een uitgebreide ondersteuning, onder andere op het gebied van:

  • software
  • marketing
  • backoffice

Wilt u weten wat zij nog meer voor u als franchisenemer kunnen betekenen, stuur ons dan een vrijblijvende email of vul onderstaand contactformulier in. Bellen naar 085 – 401 1699 kan natuurlijk ook. Wij brengen u graag met deze formule in contact.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.