StumpBusters

StumpBusters – Dé specialisten in het verwijderen van boomstronken

Bij StumpBusters houden ze vooral van vrijheid en het werken in de natuur. Ze verwijderen boomstronken in bosrijke gebieden, maar ook uit uw achtertuin.

StumpBusters is het grootste netwerk van boomstronken verwijderaars in het Verenigd Koninkrijk en is vanaf 2019 ook in Nederland actief. De organisatie werd in 1994 opgericht en is sindsdien enorm gegroeid. Darren Taylor is in 2006 als franchisenemer begonnen en heeft in 2013 StumpBusters VK overgenomen.

StumpBusters beschikt over kwalitatief hoogwaardige werktuigen voor alle opdrachten, zowel bij mensen thuis als bij bedrijven. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde werktuigen om boomstronken in een korte tijd probleemloos te verwijderen oftewel door ze te verpulveren tot boomsnippers. De frees verwijdert de boomstronk zonder de grond te verstoren. Daarnaast voorkomt het hergroei, waardoor de grond weer voor alle doeleinden kan worden gebruikt. Door de 22 jaar ervaring weet StumpBusters wat de beste apparatuur op de markt is en worden deze gebruikt om onderhoud en stilstand van de apparaten te minimaliseren. Dit alles om de klant de beste service te bieden.

Stobbenfrees

Waarom StumpBusters?

Boomstronken verwijderen gebeurt om verschillende redenen, zowel voor bedrijven als bij mensen thuis. Dit maakt dat er voldoende opdrachten voor u zijn om aan de slag te gaan. De bomen hoeft u niet zelf om te kappen. Opdrachten voor het verwijderen van boomstronken komen naar aanleiding van doorverwijzingen via hoveniers, boomchirurgen, gemeenten en andere opdrachtgevers met wie een langdurige relatie wordt opgebouwd. Doordat StumpBusters zich volledig richt op deze specifieke werkzaamheden aan bomen, kunnen ze onafhankelijk blijven en optimale service leveren.

Noteer 21 februari 2019 in uw agenda en kom naar de open dag met demonstratie en presentatie

Wat heeft u nodig om te kunnen starten?

 • Gespecialiseerde werktuigen (frees); dankzij het inkoopvoordeel van StumpBusters kunnen zij de werktuigen tegen een scherpe prijs aanbieden.
 • Licentie voor vijf jaar (kan verlengd worden), om het recht te verschaffen onder de naam StumpBusters te werken binnen uw rayon.
 • Startkapitaal voor de entreefee incl. twee machines.

Wat biedt StumpBusters?

 • Ruim 22 jaar ervaring in stobbenfrezen
 • Naamsbekendheid op internationaal niveau;
 • Exploiteren van een franchiseformule via een Master Franchise die zich reeds bewezen heeft in de franchisemarkt;
 • Ondersteuning door de Master Franchise bij branding-activiteiten, marketingmaterialen, documentatie en werktuigonderdelen;
 • Volledige training op het gebied van bediening, werktuigen, gezondheid & veiligheid en verkoop & marketing;
 • Inspraak en betrokkenheid bij de verdere ontwikkeling van de formule in Nederland;
 • Een eigen website die is gekoppeld aan de website www.stumpbustersnederland.nl;
 • Telefonische antwoorddienst en gratis 088-nummer.

StumpBusters over de franchisenemers:

“Onze franchisenemers willen meestal hun levensstijl veranderen en hebben ervaring op zeer uiteenlopende gebieden als; verkoop, financiën, bouw, landbouw, politie, taxichauffeur of sociaal werker. Wat ze allemaal gemeen hebben is de wens om onafhankelijk en succesvol te zijn. Daarnaast hebben ze een goede motivatie, een liefde voor de buitenlucht en interesse om deel uit te maken van een team dat internationaal opereert.”

Bent u iemand die:

 • Gemotiveerd is om als zelfstandig ondernemer te werken;
 • Commerciële kwaliteiten heeft;
 • Enthousiast en overtuigend is;
 • Zaken graag goed organiseert;
 • Graag buiten is; ongeacht het weer?

Wanneer u op bovenstaande punten ‘ja’ kunt zeggen, dan komen wij graag met u in contact. Mail direct naar chantal@franchiseadviseur.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Om een goede indruk te krijgen, bekijk onderstaande video: 

De FranchiseAdviseur biedt een ondersteunende en coördinerende rol bij het vinden van een juiste match tussen franchisegever en franchisenemer. Met onze persoonlijke aanpak staat u er niet alleen voor en kijken we samen naar uw mogelijkheden en wat een logische vervolgstap binnen het proces is. Wij helpen u graag op weg……en verder. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Lees ook hier over ons bezoek aan StumpBusters Engeland

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.