Tegel Mega Store

TegelMegaStore.nl is een unieke (online) tegelzaak in zijn soort. We bieden meer dan 10.000 producten online aan via TegelMegaStore.nl en daarnaast heeft deze tegelwinkel vier showrooms.
Deze showrooms zijn gevestigd in Breda, Tilburg, Den Haag en Wormerveer. Het is op deze manier mogelijk om uw orders online te plaatsen of in een van de vier vestigingen.
Hierbij heeft u de keus of u de tegels zelf afhaalt of dat wij de bestelling bij u moeten leveren.
We kunnen in de meeste gevallen korte levertijden garanderen, dit omdat TegelMegaStore een voorraad van meer dan 20.000m2 aan tegels heeft.

TegelMegaStore richt zich op de “nieuwe” consument in een snel veranderende markt waarbij een online- en offline strategie elkaar versterken in een nieuw winkelconcept. De marktbenadering van TegelMegaStore wijkt af van de traditionele showrooms waarbij veel geld en tijd in presentaties en klanten wordt geïnvesteerd.

TegelMegaStore is een winkelconcept waarbij de consument snel en vakkundig wordt geholpen. De formule wordt ondersteund door een webshop en positioneert zich qua assortiment en uitstraling onder de traditionele showrooms en boven de zogenaamde tegeloutlets. De naam TegelMegaStore maakt duidelijk waarvoor het staat en hierdoor komen alleen “gerichte” consumenten, die geïnteresseerd zijn in tegels en aanverwante artikelen. TegelMegaStore is laagdrempelig. De bezoekers voelen zich welkom en vinden het juiste-, trendy- en kwalitatief hoogwaardige assortiment.

Doordat de focus op dat deel van het tegelaanbod ligt worden deze tegels grootschalig ingekocht en door de low profile provisiepolitiek ontstaat er een concurrerende consumentenprijs met een hoog rendement voor de franchisenemer.

 

Tegels kopen is leuk en eenvoudig”.   

 

Indien u meer wilt weten over deze formule neem contact op met De FranchiseAdviseur via de mail.
Of bel ons rechtstreeks op 06 -518 96 724

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
040 – 78 78 474
06-518 96 724
bart@franchiseadviseur.nl
www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.