Thuisin

Franchiseformule Thuisin is al meer dan tien jaar dé inspirerende woonwinkel. Zij hebben alles op het gebied van interieur onder één dak. Van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, diverse vloeren en kasten op maat.

Franchise starten bij Thuisin

Als Thuisin ondernemer voel je je in de woninginrichtingswereld als een vis in het water. Je biedt een zeer breed assortiment en bent daardoor een interessante specialist in jouw regio. Vloeren, traprenovatie, raamdecoratie,  gordijnen, behang, verf en naar keuze kasten op maat en buitenzonwering, jij hebt het in huis. Daarnaast biedt de formule er productcategorie een sterk private-label en/of premium merk. Het premium merk LOOKin is een hoogwaardig op elkaar afgestemd assortiment raamdecoratie, gordijnen, vloeren (zowel PVC als tapijt) en verfproducten. Je bent voor de consument totaalleverancier. Van het bedenken van een inrichtingsplan tot het uitvoeren van het project. Je neemt de klant alles uit handen.

franchise starten bij franchiseformule Thuisin

Ontzorgen van de franchisenemer

Ook als ondernemer word je bij Thuisin ontzorgd! Thuisin zorgt er met hun unieke marketingaanpak voor dat de juiste consument jou weet te vinden. Zij doen dat vooral via internet en social media. Het team van specialisten is daar dagelijks mee bezig. Jij spart en overlegt als ondernemer met de andere ruim 40 ondernemers van Thuisin. Jouw contactpersoon is mede eigenaar van de formule en kent als geen ander de klappen van de zweep. Ook helpen zij je bij je bedrijfsvoering, gaan ze met je de diepte in op gebied van marge, marktaandeel en rendement. Thuisin is pas tevreden als jij het bent!

Ben je geïnteresseerd in een gesprek met deze franchisegever? Neem contact met ons op en bel 085 – 401 1699. Wij brengen je graag in contact met onze contactpersoon bij deze formule.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.