TinyParks

Maak kennis met TinyParks; hét franchiseconcept waarmee u zonder grote investering uw recreatieterrein, of een gedeelte daarvan, omtovert tot een ultieme kampeer locatie.

TinyParks is een nieuw en uniek recreatieconcept. Zij bieden een prachtige, duurzame vakantiebestemming in een natuurlijke omgeving. Het is dé kampeerbeleving maar dan van alle gemakken voorzien. Nu steeds meer Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land, is deze franchiseformule een welkome toevoeging aan de recreatiemogelijkheden in eigen land.

TinyParks creëert een prachtige plek voor mensen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zij vinden bij dit concept een unieke slaapervaring voor een vakantie in eigen land. Het is kleinschalig, duurzaam en vooral heel sfeervol.

Tiny Houses

De formule biedt zogeheten Tiny Houses aan. Deze Tiny Houses komen uit Amerika. Een Tiny House is een hele kleine maar volwaardige woning van maximaal 50 m2. In de Tiny Houses is alles aanwezig, maar wel duurzaam en ecologisch. “TinyParks dorpjes” roepen het campinggevoel op, waarbij  men denkt aan vrienden, natuur, kampvuur, sfeer en gezelligheid.

Binnenzijde Tiny House van franchiseformule Tiny Parks

Nieuw recreatieconcept

TinyParks is een geheel nieuw recreatieconcept. TinyParks is hét franchiseconcept waarmee u zonder grote investering uw recreatieterrein, of een gedeelte daarvan, omtovert tot een ideale kampeer locatie. En het biedt vele kansen. Het overnachten in een Tiny House is minder weersafhankelijk dan overnachten in bijvoorbeeld een tent, waardoor de verhuurseizoenen eerder starten of juist langer doorlopen.

Franchise

Deze enthousiaste franchisegever zoekt mensen met een mooi recreatieterrein, waar ruimte is voor een TinyParks-dorpje. U wordt niet alleen geholpen met de invulling en uitwerking van het concept. Tevens zorgen zij  de boekingen via het TinyParks platform. Op deze manier hoeft u als franchisenemer alleen nog maar te zorgen voor uw gasten.

Wilt u meer weten over deze mooie formule? Neem dan contact met ons op: erika@franchiseadviseur.nl of bel 085 – 401 1699. Zij brengt u graag in contact met deze unieke franchiseformule.

 

Franchiseformule Tiny Parks

 

terug naar franchise overzicht

Facts & Figures

  • 2 type Tiny Houses
  • 3 paketten

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.