Traas Ongediertebestrijding

Traas Ongediertebestrijding houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op allerlei manieren. Van het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen. Zij zijn al meer dan 15 jaar actief in de wereld van de ongediertebestrijding en tegenwoordig richten zij zich steeds meer op ongediertepreventie. Traas heeft hiervoor contracten afgesloten met een aantal grotere supermarktketens, waar preventie natuurlijk een hoge prioriteit heeft.

Ruime ervaring

Door een ruime ervaring zijn ze in staat om problemen snel en efficiënt op te lossen. Als franchise organisatie streven ze naar een landelijke dekking en daarom is Traas op zoek naar nieuwe franchisenemers. De franchisenemer van Traas is een echte ondernemer en heeft affiniteit met het vak.

 

Traas franchise

Kenmerken

Traas kenmerkt zich door gekwalificeerd personeel, een jarenlange ervaring en het feit dat zij in het bezit zijn van het KAD KeurmerkKeurmerk plaagdier managementISO 9001 en het VCA bedrijfscertificaat, biedt de klant de zekerheid van een goede service en kwaliteit.

Download hier de folder vol met informatie over Traas Ongediertebestrijding (PDF).

Toegevoegde waarde

  • Alle benodigde certificaten
  • Bedrijfseconomische begeleiding
  • Opleiding, training en praktijkgerichte workshops
  • Centrale inkoop en inkoopvoorwaarden
  • Marketingactiviteiten en ondersteuning
  • Intranet
  • Een prettige en informele organisatie met een betrokken team

Naast 7 franchisenemers in Nederland heeft Traas Ongediertebestrijding inmiddels ook in België de eerste franchisenemer mogen verwelkom. Lees meer over de nieuwe franchisenemer Jean Pierre Garnier uit Riemst

Traas Ongediertebestrijding

Meer weten over deze formule? Om een kijkje te nemen op de website van Traas Ongediertebestrijding klikt u hier.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Vul onderstaand contactformulier in of bel direct:

Chantal van Gerven

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.