Truckwash 1 Group

Een wasstraat voor trucks en bedrijfsvoertuigen. Bij Truckwash 1 Group kunt u met zowel grote als kleine voertuigen terecht voor een schoon resultaat. Met professionele apparatuur en ervaren personeel zorgen zij dat de grote voertuigen weer stralend schoon worden.

Krachten bundelen

De heren Klaus Broersma en Johannes Snoek zijn de oprichters van franchiseformule Truckwash 1 Group. Beiden heren kenden elkaar al jaren en hadden ieder een eigen truckwash. Enige tijd geleden besloten zij hun krachten en ervaring te bundelen. Het samengaan van Truckwash Group en Truckwash 1 is een slimme zet. De jarenlange ervaring van Klaus is samen met de jonge Johannes aan het roer dé perfecte combinatie om uit te groeien tot de grootste Truckwash keten van van Europa. Deze franchisegever staat voor kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie. Bij deze formule kunt u uw vrachtwagen of ander groot voertuig laten reinigen. De voordelen zijn korte wachttijden, waardoor u snel weer uw weg kunt vervolgen. Een afspraak maken is niet nodig. Maar ook met uw bestelbus, personenauto of camper kunt u bij hen terecht.

Voordelen van de Truckwash 1 Group formule

Wanneer u als franchisenemer aansluit bij deze formule heeft u de volgende voordelen: 

  • Naamsbekendheid door diverse marketingactiviteiten.
  • Toegang tot het klantenbestand met maar liefst 7000 klanten.
  • Inkoopvoordeel door centrale inkoop en eigen logistiek, alsmede scherpe inkoopconditities bij geselecteerde leveranciers.
  • Administratie wordt verzorgd
  • Trainingen
  • ICT oplossingen

Met acht locaties is er voor de klant altijd een locatie in de buurt. Maar deze franchiseformule wil graag nog dichter bij de klanten komen. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor nog meer franchisevestigingen. Dus bent u een ondernemer pur sang met een grote affiniteit voor trucks en andere grote voertuigen? En bent u niet er niet vies van om zelf ook een borstel te pakken en samen met uw team een wereldprestaties te verrichten op het gebied van wassen? Neem dan contact met ons op via bart@franchiseadviseur.nl of bel naar 085 – 401 1699. Wij brengen u graag in contact met deze mooie formule.

 

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.