Vakantie makelaar

Hogenboom vakantieparken: een van de leidende spelers op de Nederlandse leisuremarkt. Ruud Hogenboom, de oprichter en voormalig eigenaar van gelijknamige vakantieparken, zag enige tijd geleden in de nog steeds stabiele markt van recreatief vastgoed en second homes een unieke kans.

Met die achtergrond is de franchiseformule Vakantie Makelaar opgericht: een makelaarskantoor voor vakantiehuizen. Je kunt er recreatieve woningen in binnen- en buitenland (ver)kopen of (ver)huren. Door nadrukkelijk de link te zoeken met fysieke begeleiding van (ver)kopers, is een totaal nieuwe marktbenadering ontstaan.

“We zijn door onze achtergrond perfect thuis in recreatief vastgoed. Maar franchising was nieuw voor ons. Bart van der Schoot heeft ons vanaf de start bijgestaan.

De Franchise Adviseur heeft een formule bedacht en ingericht die als portal fungeert zoals Funda dit voor de traditionele huizenmarkt doet. Voorzien van de juridische documenten en begeleiding in de operationele uitrol van de formule.

De formule is uitgewerkt met een duidelijk handboek voor onze partners. Een goede voorbereiding blijkt het halve werk: iedereen weet exact waar hij aan toe is.

Na strategiebepaling en -uitwerking zorgt Bart ook voor een goede sturing en monitoring van de makelaars. Ook de werving van geschikte franchisenemers wordt door De Franchise  Adviseur uitgevoerd.

Al met al een ideale werkwijze. En een volwaardige partner in relatie tot onze ambities!”

www.vakantiemakelaar.nl

Ruud Hogenboom

Oprichter Vakantie Makelaar

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

    Daag ons uit

    Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

    Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur