ViaViela

Hun ideaal

It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Zij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. ViaViela faciliteert ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

gastouder ViaViela

Wat ze doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met bijna 60 vestigingen zijn zij verantwoordelijk voor kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Zij zorgen ervoor dat hun gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Zij ondersteunen en faciliteren ouders en gastouders bij alles rondom de opvang. Dit doen ze onder meer met hulp van gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die ze zelf gebouwd hebben.

gastouder ViaViela

Een ondernemende werkgever

ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Lieshout. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van  (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ViaViela specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. Ze hebben een grote afdeling Klantenservice en hun consulenten worden ondersteund door de salesafdeling. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is.

Wat doet De FranchiseAdviseur bij ViaViela?

Operationele ondersteuning op het gebied van formule management. Verbeteren van de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers. Werken aan de positionering van de formule door middel van het model van het Strategische Canvas; Begeleiding franchisegever en sparringpartner franchisenemers.

Periode: sinds jan 2014 tot heden

Referentie: de heer H. Agterberg

www.viaviela.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.