Via Viela

Ons ideaal

It takes a village to raise a child, opvoeden is iets dat je niet alleen doet. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Wij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind, dat staat centraal. Wij faciliteren ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier, zonder te betuttelen. Halen het beste in hen naar boven en ondersteunen waar nodig.

gastouder ViaViela

Wat we doen

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met bijna 60 vestigingen zijn wij verantwoordelijk voor kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Wij zorgen ervoor dat onze gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Wij ondersteunen en faciliteren ouders en gastouders bij alles rondom de opvang. Dit doen we onder meer met hulp van onze gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die we zelf gebouwd hebben.

gastouder ViaViela

Een ondernemende werkgever

ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Lieshout. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van onze (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ons specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. We hebben een grote afdeling Klantenservice en onze consulenten worden ondersteund door de salesafdeling. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is

Wat doet De FranchiseAdviseur bij ViaViela?

Operationele ondersteuning op het gebied van formule management. Verbeteren van de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemers. Werken aan de positionering van de formule door middel van het model van het Strategische Canvas; Begeleiding franchisegever en sparringpartner franchisenemers.

Periode: sinds jan 2014 tot heden

Referentie: de heer H. Agterberg

www.viaviela.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Het eerste gesprek is altijd gratis. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De Franchise Adviseur