Gastouderbureau ViaViela

“It takes a village to raise a child”. Opvoeden doe je niet alleen. ViaViela begrijpt dat als geen ander. Zij geven ouders de handvatten om het samen te doen. Samen met een gastouder, samen met deskundigen en samen met al die anderen in de omgeving van een kind. Want het geluk van het kind staat centraal. ViaViela faciliteert ouders en gastouders op een slimme en efficiënte manier.

Grootste gastouderbureau

ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland. Met meer dan 60 vestigingen zijn zij verantwoordelijk voor kwaliteit van de opvang van duizenden kinderen. Zij zorgen ervoor dat hun gastouders voldoen aan alle wettelijke eisen en dagen hen uit om zich verder te ontplooien. Zij ondersteunen, faciliteren en begeleiden ouders en gastouders bij alles rondom de kinderopvang. Dit doen ze onder meer met behulp van gastouderadministratie, online cursussen en andere internetapplicaties die ze zelf gebouwd hebben.

Alle gastouders die zijn aangesloten bij deze franchiseformule zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen zij ervoor dat iedere gastouder voldoet aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en natuurlijk pedagogische vaardigheden. Daarnaast staan alle gastouders geregistreerd in het LRK: het Landelijk Register voor Kinderopvang.

gastouder ViaViela

Een ondernemende werkgever

ViaViela heeft haar hoofdkantoor in Lieshout. Een gedreven club mensen werkt daar hard aan de oplossingen die het leven van  (gast)ouders handiger en leuker maken. ViaViela is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. En een persoonlijke werkgever die rekening houdt met jouw wensen en doelen. Je vindt bij ViaViela specialisten op allerlei terreinen, zoals pedagogen, juristen en marketeers. Ze hebben een grote afdeling Klantenservice en hun consulenten worden ondersteund door de salesafdeling. Kortom, een divers team waarin voor verschillende mensen plaats is.

Franchisenemers gezocht

ViaViela is op zoek naar franchisenemers. Heeft u affiniteit met kinderen, bent u deskundig, verantwoordelijk en ondernemend? Dan is ViaViela op zoek naar u! Bij ViaViela kunt u uw eigen gastouderbureau starten of een goedlopend bureau overnemen. Deze eigen onderneming bestaat uit een netwerk van circa 50 tot 200 gastouders die zorg dragen voor de opvang van vele kinderen.  Als franchisenemer bent u dé spil tussen alle opvangrelaties.

Het is een dynamische onderneming. U stelt uw eigen jaarplan op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Daarnaast communiceert u met gastouders en de vraagouders. U koppelt ze aan elkaar, beantwoord vragen en sluit nieuwe contracten. De werving van nieuwe gastouders en vraagouders valt volledig onder uw verantwoordelijkheid.

Kwalitatief goede gastouders

Tot slot zorgt u ervoor dat gastouders kwalitatief goede opvang bieden. Door een jaarlijkse risico-inventarisatie van de opvanglocatie, het voeren van evaluatiegesprekken en het ondersteunen van gastouders op pedagogisch vlak kunt u deze kwaliteit waarborgen. .

Lonkt het ondernemerschap in de gastouderbranche? Neem dan contact op met Erika: 040 – 78 78 474. Zij vertelt u graag meer over deze mooie franchiseformule.

 

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur