Vier Seizoenen Buiten

Vier Seizoenen Buiten is het hoveniersbedrijf van Marco Kortenray en Maurice Smeets. Na een gedegen opleiding in het hoveniersvak zijn Marco en Maurice begonnen als zelfstandig hovenier. Beide heren begonnen in respectievelijk 1995 en 1997 een eenmanszaak onder hun eigen naam. Na enkele jaren kruisten hun wegen en in 2002 is een samenwerking gestart. In de loop der jaren zijn er een aantal veranderingen geweest maar inmiddels staat er een mooi hoveniersbedrijf met de allesomvattende naam “Vier Seizoenen Buiten”.

Passie voor droomtuinen

Het team van Vier Seizoenen Buiten staat garant voor passie, vakbekwaamheid en betrokkenheid. Met 25 jaar ervaring bieden zij een compleet pakket aan werkzaamheden, dat veel meer omvat dan alleen tuinonderhoud. Bij Vier Seizoenen Buiten kunt u onder andere terecht voor tuinadvies, tuinontwerp en tuinrenovatie. Maar ook voor vijvers, bestratingen, zwembaden en blokhutten bent u bij hen aan het juiste adres. Zo kunt u Vier Seizoenen Buiten genieten van uw tuin.

 Vier Seizoenen Buiten Franchise BV

De laatste jaren is het hovenierbedrijf enorm gegroeid. Deze groei zorgde ervoor dat zij onlangs zijn verhuisd naar een nieuwe locatie in Echt om de klanten nog beter te kunnen bedienen en het bedrijf veder te ontwikkelen. En bij deze ambitie horen franchiseplannen. Sinds 1 oktober 2020 is “Vier Seizoenen Buiten Franchise BV” geregistreerd. Het concept is uitgewerkt en zij zijn klaar voor nieuwe franchisenemers.

Onderscheidende formule

Vier Seizoenen Buiten onderscheidt zich van andere formules. Dit hoveniersbedrijf is een kwaliteitsbedrijf met een duidelijke structuur met een transparante organisatie en een open communicatie. Hierdoor kunnen zij samen met de enthousiaste franchisenemers de juiste groeiontwikkeling doormaken, zowel financieel als kwalitatief. De formule blijft continu innoveren en de prettige samenwerking tussen de franchiseondernemers onderling zorgt voor veel (financieel) voordeel voor zowel franchisenemers als franchisegever.

Franchise starten

Heeft u uw eigen hoveniersbedrijf en wilt u graag groeien? Vier Seizoenen Buiten is op zoek naar franchisenemers door heel Nederland. Is het uw missie om bij iedere klant de gewenste droomtuin te realiseren? En bent u als hovenier ondernemend en een echte aanpakker? De ideale kandidaat franchisenemer wil als eigenaar mee werken, en is niet vies van hard werken. U wilt graag ondernemen maar u heeft geen affiniteit met kantoorwerk. U mist structuur en vindt plannen misschien lastig maar bent wel goed in het hoveniersvak? Dan is Vier Seizoenen Buiten de perfecte formule om u als franchisenemer aan te sluiten. Als franchisenemer bij Vier Seizoenen Buiten maakt u deel uit van een landelijke organisatie en helpt u mee aan een grote naamsbekendheid van deze franchiseformule. U helpt hen groeien, en zij u.

Toegevoegde waarde voor de franchisenemer

Als u zich aansluit bij deze franchisegever geniet u van vele voordelen zoals inkoopvoordeel bij diverse leveranciers. De marketing wordt centraal geregeld. Hierover hoeft u zich als hovenier dus geen zorgen over te maken. Daarnaast ontvangt u als franchisenemer ondersteuning vanuit de backoffice en kunt u een beroep doen op de aanwezige kennis. Het samenwerken binnen Vier Seizoenen Buiten is ook een groot voordeel met ongekende waarde. U kunt dus doen waar u goed in bent: prachtige tuinen aanleggen.

Een andere, grote toegevoegde waarde is de coaching en opleidingsmogelijkheden die u hier aangeboden krijgt. Voor u start met uw eigen franchisevestiging worden uw voorkeursgedrag en communicatiestijl in kaart gebracht. Hiermee vergroot u uw persoonlijke effectiviteit en bevordert u een open communicatie wat uw relaties met medewerkers en opdrachtgevers vergroot.

Meer informatie over franchise

Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze mooie formule? Neem dan contact met ons op. Bel naar 085 – 401 1699, stuur ons een email. Wij brengen u graag in contact met Vier Seizoen Buiten.

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.