VoetPortaal

VoetPortaal is dé expert op het gebied van behandeling en voorkoming van voet- of loopproblemen. Enerzijds vanwege de intern opgeleide podotherapeuten volgens de filosofie van VoetPortaal oprichter, podotherapeut en orthomanueel arts René Somers. Anderzijds door de multidisciplinaire aanpak en kennis die zij in huis hebben. Oprichter René Somers is afgestudeerd Arts voor Musculoskeletale Geneeskunde (MSK) en Podotherapeut.

Voetklacht

VoetPortaal beseft dat een voetklacht meestal niet een op zichzelf staand probleem is, maar het gevolg van een probleem dat zich vaak niet eens in de voet bevindt. Een knie, heup of bekken die invloed uitoefent op een voet of juist andersom. Zij besteden dan ook veel aandacht aan het inventariseren en analyseren van de klacht en proberen inzicht te krijgen waar deze nu precies vandaan komt. Vervolgens combineren zij kennis van biomechanica met behandeltechnieken uit de orthomanuele geneeskunde en podotherapie om de klacht adequaat te behandelen. De behandeling richt dus zich niet op symptoombestrijding maar op het wegnemen van de oorzaak van de klachten.

VoetPortaal franchise

Behandeling

De behandeling van een voetklacht is voor de podotherapeuten van VoetPortaal oorzaak en gevolg in beeld brengen. Samenwerken met (para)medische specialisten zoals onder andere huisartsen en fysiotherapeuten en het toepassen van manuele technieken. Zo kan men uiteindelijk de beste behandeling aan kunnen bieden.

VoetPortaal is een hechte, enthousiaste partij met de ambitie om de beste oplossingen te blijven bieden voor voetklachten. Nu en in de toekomst. Maar ook blijven zij kijken hoe zij zelf nog prettiger en efficiënter kunnen werken. Ze besteden dan ook veel aandacht aan verbinding en ontspanning binnen het VoetPortaal team. Dit doen ze door middel van teamactiviteiten, zomer-bbq en het kerstdiner.

Wilt u meer weten over de diensten. Kijk dan op de website van VoetPortaal. Bent u geïnteresseerd in podo- of fysiotherapie? Neem dan contact op met De FranchiseAdviseur. Wij kunnen u alles vertellen over deze mooie formule en de opleidingen die zij verzorgen.

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

terug naar franchise overzicht

Daag ons uit

Wij helpen u graag verder in franchise. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur