Woninginrichting-Aanhuis.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl is dé nummer 1 specialist in jouw buurt op het gebied van het compleet inrichten van je woning. Van advies door stylisten tot de vakmensen die jouw ideale woonstijl thuis verwezenlijken.

Woninginrichting-Aanhuis.nl zoekt franchisenemers 

Een nieuwe vloer of een advies voor shutters? Daar draai jij als franchisenemer van deze formule je hand niet voor om. Samen met ruim 65 collega’s Woninginrichting-Aanhuis-ers maak je deel uit van een sterk netwerk dealers. Je kunt putten uit een geselecteerd assortiment vloeren, traprenovatie,  raamdecoratie,  gordijnen, en keuze kasten op maat. Zowel een aantal A-merken als een mooie collectie private label.

Franchiseformule Woninginrichting- Aanhuis,nl

Vloerenbibliotheek

Woninginrichting-Aanhuis.nl is erg trots op de eigen “vloerenbibliotheek” waar 5 merken als eenheid worden gepresenteerd. Door de samenwerking met VT-wonen bieden zij een collectie exclusieve VT wonen producten.

Franchise informatie

De consument kent jou via het TV programma weer verliefd op je huis, radiocommercials en via internet. Wil je graag meer weten? Bel John Steur of Henk Waal (0547-275082). Zij zijn mede eigenaren van de formule en zijn daardoor enorm betrokken. Wil je meer franchise informatie ontvangen, bel dan met ons op 085 – 401 1699. Wij helpen u graag verder.

 

 

terug naar franchise overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.