Franchise nemer

Bent u  als franchise nemer op zoek naar een franchise formule? Dan doet u er goed aan u hierin onafhankelijk te laten adviseren. Iedere formule is namelijk weer anders. En – net zoals bij iedere vorm van ondernemerschap – is het van belang om u goed voor te bereiden en inzicht te krijgen in de kansen en risico’s van franchising. De FranchiseAdviseur kan u bijstaan. Bij ons treft u iemand die de markt van franchiseformules goed kent en  die toegang heeft tot alle formules in de markt.

Bent u ondernemer?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan duidelijk maken of er een wederzijds vertrouwen is. En zeker niet onbelangrijk, of u als ondernemer geschikt bent voor de rol van franchise nemer.

Vervolgens kunnen we voor de juiste uitgangspunten een persoonlijk profiel opmaken; een zogenaamde PPA . Zo brengen wij in kaart welke formule het beste bij u past. De investering voor een PPA (€ 200,00) is snel terugverdiend, doordat  we daarna gericht en snel de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Verder kijken wij met u mee naar het franchisecontract, de spelregels en het exploitatiemodel.  Ook trekken wij referenties na bij de bestaande franchise nemers. Wij helpen u bij de bewustwording; het tekenen van een contract voor 3 tot 5 jaar is een serieuze weloverwogen keuze. Ons advies is op basis van een uurtarief. Die investering blijkt later snel terugverdiend. Laat u adviseren!

Wederzijds belang

De FranchiseAdviseur werkt anders dan de meeste adviesbureaus. We ontvangen geen aanbrengfee van de franchisegever. Op deze manier garanderen wij onze objectiviteit bij de selectie van de juiste formule voor u als franchise nemer.  Omdat zowel de franchisegever, franchise nemer als wij  baat hebben bij een juiste match, dienen wij de belangen van alle partijen. Dat is een rol die goed bij ons past.

Daag ons uit

Voor franchise nemers treden wij op als eerste gesprekspartner.  De FranchiseAdviseur is al bijna 25 jaar actief in franchise en contacten met ander formules zijn zo gelegd. Uiteraard hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk. Hierin zoeken en vinden wij graag uw nieuwe uitdaging. De FranchiseAdviseur werkt gemiddeld voor zo’n 25 formules tegelijk. De werkzaamheden variëren van ontwikkeling van de formule tot werving en selectie van nieuwe franchise nemers. En van uitvoer geven aan het franchisejaarplan tot begeleiding van franchisecommissies. Mocht er in ons klantenbestand geen geschikte formule zitten, dan zoeken we de juiste formule voor u in de markt.

Zoekt u naar een franchiseformule die bij u past?  Laat het ons weten en stuur ons uw gegevens.

Vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.  Of neem direct telefonisch contact met ons op: Bart van der Schoot 06 -51 89 67 24

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnumer

  Onderwerp

  Uw bericht

  terug naar Franchiseadvies

  [wonderplugin_carousel id=”1″]

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]