Franchise portaal

Een portaal is een belangrijk onderdeel binnen een goede franchiseformule. Want met de juiste communicatie staat of valt uw formule. Een online oplossing biedt dan uitkomst. Maak kennis met ons Franchise portaal!

Een portaal (of portal) is een digitale toegangspoort naar afgeschermde (bedrijfs)informatie. Hierin vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie die nodig is om goed te kunnen werken.

Klanten staan centraal

De FranchiseAdviseur heeft al bijna 25 jaar ervaring in het begeleiden van formules. Wij ontwikkelen ons continue verder. Hierbij staat de behoefte van onze klanten centraal. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben wij een eigen beveiligd portaal gebouwd, gespecialiseerd in franchise.

Beveiligde online omgeving in franchise portaal

Ons franchise portaal is een online beveiligde omgeving met verschillende rechtenniveaus. Zo is iedereen op hetzelfde moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de formule. Dit verbetert de informatieoverdracht. Ook is het portaal meertalig in te zetten en het kan op verschillende rechtenniveaus worden ingezet. Is er een nieuw bericht geplaatst in het portaal? Dan ontvangen de leden een notificatie per e-mail. De frequentie van deze e-mails is door de gebruiker zelf in te stellen.

Digitaal handboek in franchise Portaal

Het belang van het franchise portaal

Het portaal zorgt voor een goede vastlegging van vereiste samenwerkingsdocumenten tussen franchisegever en franchisenemers. Denk hierbij aan het handboek, afspraken en notulen. Van het handboek is dan ook altijd een actueel exemplaar beschikbaar. Tevens draagt een goed ingericht portaal bij aan de verbetering van de communicatie tussen franchisegever en franchisenemers.

Succes

Deze factoren zijn onmisbaar voor uw succes! Wilt u weten hoe het franchise portaal succesvol binnen uw franchiseorganisatie ingezet kan worden? Neem vrijblijvend contact met Naomi op. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 085 – 019 6483 of per e-mail: naomi@franchiseadviseur.nl. Zij vertelt u graag over de mogelijkheden binnen uw franchiseorganisatie.

Nieuwsgierig? Bel direct: 085 401 1699

Vul uw e-mailadres in dan nemen wij contact met u op.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Altijd op de hoogte van het laatste franchisenieuws? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.