Franchise portaal

Een portaal is een belangrijk onderdeel binnen een goede franchiseformule. Want met de juiste communicatie staat of valt uw formule. Een online oplossing biedt dan uitkomst. Maak kennis met ons Franchise portaal!

Een portaal (of portal) is een digitale toegangspoort naar afgeschermde (bedrijfs)informatie. Hierin vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie die nodig is om goed te kunnen werken.

Klanten staan centraal

De FranchiseAdviseur heeft al bijna 25 jaar ervaring in het begeleiden van formules. Wij ontwikkelen ons continue verder. Hierbij staat de behoefte van onze klanten centraal. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben wij een eigen beveiligd portaal gebouwd, gespecialiseerd in franchise.

Beveiligde online omgeving in franchise portaal

Ons franchise portaal is een online beveiligde omgeving met verschillende rechtenniveaus. Zo is iedereen op hetzelfde moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de formule. Dit verbetert de informatieoverdracht. Ook is het portaal meertalig in te zetten en het kan op verschillende rechtenniveaus worden ingezet. Is er een nieuw bericht geplaatst in het portaal? Dan ontvangen de leden een notificatie per e-mail. De frequentie van deze e-mails is door de gebruiker zelf in te stellen.

Digitaal handboek in franchise Portaal

Het belang van het franchise portaal

Het portaal zorgt voor een goede vastlegging van vereiste samenwerkingsdocumenten tussen franchisegever en franchisenemers. Denk hierbij aan het handboek, afspraken en notulen. Van het handboek is dan ook altijd een actueel exemplaar beschikbaar. Tevens draagt een goed ingericht portaal bij aan de verbetering van de communicatie tussen franchisegever en franchisenemers.

Succes

Deze factoren zijn onmisbaar voor uw succes! Wilt u weten hoe het franchise portaal succesvol binnen uw franchiseorganisatie ingezet kan worden? Neem vrijblijvend contact met Manon op. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 040 – 78 78 474 of per e-mail: manon@franchiseadviseur.nl. Manon vertelt u graag over de mogelijkheden binnen uw franchiseorganisatie.

Nieuwsgierig?

Vul uw e-mailadres in. Manon vertelt u graag meer!

      Daag ons uit

      Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

      Manon Punjwani, Office Manager bij De FranchiseAdviseur