Franchise portal

Een portal is een belangrijk onderdeel binnen een goede franchiseformule. Want met de juiste communicatie staat of valt uw formule. Een online oplossing biedt dan uitkomst. Maak kennis met onze Franchise portal!

Een portal is een digitale toegangspoort naar afgeschermde (bedrijfs)informatie. Hierin vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie die nodig is om goed te kunnen werken.

Klanten staan centraal

De FranchiseAdviseur heeft al bijna 25 jaar ervaring in het begeleiden van formules. Wij ontwikkelen ons continue verder. Hierbij staat de behoefte van onze klanten centraal. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben wij een eigen beveiligde portal gebouwd, gespecialiseerd in franchise.

Beveiligde online omgeving

Onze Franchise portal is een online beveiligde omgeving met verschillende rechtenniveaus. Zo is iedereen op hetzelfde moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de formule. Dit verbetert de informatieoverdracht. Ook is het portal meertalig in te zetten en kan het op verschillende rechtenniveaus worden ingezet. Is er een nieuw bericht geplaatst in het portal , dan ontvangen de leden een notificatie per e-mail. De frequentie van deze e-mails is door de gebruiker zelf in te stellen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Knipsel-Portal-1-1024x503.png

Het belang van het portal

Het portal zorgt voor een goede vastlegging van vereiste samenwerkingsdocumenten tussen franchisegever en franchisenemers. Denk hierbij aan het handboek, afspraken en notulen. Van het handboek is dan ook altijd een actueel exemplaar beschikbaar. Tevens draagt een goed ingerichte portal bij aan de verbetering van de communicatie tussen franchisegever en franchisenemers.

Succes

Deze factoren zijn onmisbaar voor uw succes! Wilt u weten hoe het Franchise portal succesvol binnen uw franchiseorganisatie ingezet kan worden? Neem vrijblijvend contact met Manon op. Zij is bereikbaar op telefoonnummer: 040 – 78 78 474 of per e-mail: manon@franchiseadviseur.nl. Manon vertelt u graag over de mogelijkheden binnen uw franchiseorganisatie.

Nieuwsgierig?

Vul uw e-mailadres in. Manon vertelt u graag meer!

Daag ons uit

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Manon Punjwani, Office Manager bij De FranchiseAdviseur