Franchiseformule Freerun University groeit verder

Franchiseformule Freerun University groeit verder. Naast de vestigingen in Uithoorn en Houten, openen zij in september 2020 ook hun deuren in Heereveen en Amsterdam.

Bij de Freerun University leert men freerunnen door trainingen te volgen onder professionele begeleiding. De sport freerunnen is spectaculair en ziet er gevaarlijk uit. Maar zolang de sprongen goed uitgevoerd worden, is het niet gevaarlijk. Goede trainingen zijn dus erg belangrijk.

Nieuwe franchise starten in Friesland

Het succes van de sport en de juiste aanpak van de franchisegever zorgt ervoor dat franchiseformule Freerun University groeit. Op 31 augustus opent een nieuwe vestiging in Friesland.

Aan de Jousterweg 42a opent Freerun Univestity Heereveen haar deuren. Deze vestiging in Heereveen staat onder leiding van franchisenemers Thomas Dijkmeijer en Wouter Sooijs. Beide heren hebben al veel ervaring met freerunnen. Zo hebben zij freerunning lessen verzorgd in gymzalen, maar nu is het tijd voor de volgende stap: een Freerun University van Friesland!

De freerun hal is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren freerunner. Dus ook op de locatie in Heereveen kan iedere freerunner zichzelf ontwikkelen en uitdagen. Uiteraard onder enthousiaste en professionele begeleiding.

De vestiging in Amsterdam opent officieel op 7 september haar deuren aan de Keienbergweg 29.

Franchiseformule Freerun University groeit verder

Franchisegever

De Freerun University is onderdeel van het moederbedrijf Back2basics Parkour. De franchisegever zorgt er samen met een hecht team voor dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van Freerunning en hebben de eerste freerun hal van Nederland opgericht: Freerun University Uithoorn.

Freerun Franchisemers

Wilt u zich ook graag aansluiten bij deze hechte club? Freerun University zoekt nog meer franchisenemers. Als franchisenemer van deze formule moet freerunnen in je bloed zitten. Daarnaast wilt u uw techniek en enthousiasme graag overbrengen op kinderen in een nog te openen freerunhal. Of misschien heeft u al een eigen freerunhal en bent u geïnteresseerd in deze formule? Neem dan snel contact met ons op: 040- 78 78 474. Wij geven je graag meer informatie.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.