Franchiseformule HKB opent nieuwe vestigingen

Franchiseformule HKB levert bedrijfsadvies met als doel het succesvoller maken van MKB-ondernemers. En nu opent HKB twee nieuwe vestigingen. Een HKB vestiging in Geldrop en eentje in ’s Hertogenbosch . Dit zijn de vijfde en zesde vestiging van succesformule HKB.

HKB Geldrop

De oprichters van de nieuwe vestiging in Geldrop zijn de heren Twan Haans en Marcel Dammers. Hun nieuwe HKB kantoor bevindt zich in hartje Geldrop in centrum Hofdael. MKB’ers uit Geldrop, Mierlo en omgeving zijn van harte welkom bij HKB Geldrop. Beide oprichters hebben een groot netwerk en verwachten op korte termijn veel ondernemers verder te helpen. Wilt u weten wat de sleutel tot succesvoller ondernemen is en wat de missie is van HKB Geldrop? Lees dan hier het volledige nieuwsbericht.

HKB ‘s-Hertogenbosch

In ‘s-Hertogenbosch start Alex Weyers als bedrijfsadviseur en eigenaar zijn vestiging van HKB. Alex richt zich met HKB ‘s-Hertogenbosch op MKB’ers in de regio ‘s-Hertogenbosch. Welke MKB-ondernemers deze nieuwe HKB vestiging gaat helpen en op welke manier, leest u in dit nieuwsbericht zodat u nader kunt kennismaken met met Alex Weyers.

HKB Franchise

HKB begeleidt bedrijven naar een betere bedrijfsvoering en zorgt voor rendementsverbetering met een praktische aanpak en door heldere analyses. Wilt u meer weten over deze formule of wilt u graag uw eigen franchise starten voor HKB, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en brengen u graag direct en contact met deze formule.

terug naar franchisenieuws overzicht