Franchiseformule Rijles zonder Stress wint award

Franchiseformule Rijles Zonder Stress is in de prijzen gevallen. En wat voor prijzen. Op onze Formula Friday feliciteren wij hen van harte met het behaalde resultaat. En we vertellen u alles over de gewonnen gold Award.

Autobranche award

De mensen in de autobranche. We kunnen niet zonder ze. Want er rijden circa 8 ½ miljoen personenauto’s in ons land. De autobranchemedewerkers die hier vol toewijding werken, zorgen er samen voor dat wij allemaal veilig de weg op kunnen. Om deze mensen eens in het zonnetje te zetten, reikt De Nationale Auto Awards diverse Awards uit aan de topbedrijven uit de autobranche. Zij doen dit in samenwerking met AutoRai.nl, United Consumers en Studio’s Aalsmeer.

Nummer 1

Tijdens het feestelijke Award Festival op 20 januari jl. werden de Awards uitgereikt. Franchiseformule Rijles Zonder Stress was één van de gelukkige winnaars. In de categorie autorijscholen eindigden zij op de 2e plek van de provincie Utrecht en kregen zij in de gemeente Zeist zelfs de meeste stemmen.

Awards uitreiking aan franchiseformule Rijles zonder Stress
Kim Kötter, Marloes van Deventer, Ismaël van Reede en Nicky Opheij

Gold Award

Genomineerden die door de stemmers als heel goed zijn beoordeeld, konden tevens meedingen naar een Gold Award. Om hiervoor in aanmerking te komen moesten de genomineerden minimaal 30 stemmen en een gemiddelde waardering hebben ontvangen van een 9 of hoger.

Wij kunnen u met trots vertellen dat franchiseformule Rijles Zonder Stress aan al deze eisen voldeed en met een gemiddelde van maar liefst een 9,5 een gold Award heeft mogen ontvangen. Wij feliciteren deze Marloes, Ismael en hun team dan ook van harte met deze prachtige waardering.

Franchiseformule Rijles Zonder Stress

Rijles Zonder Stress is een landelijke rijschool formule voor iedereen die zeker op weg wil in het verkeer, jong én oud, mét of zónder rijbewijs!
Bij Rijles Zonder Stress kunnen mensen hun rijbewijs halen, rijangst overwinnen of een opfriscursus doen. Al onze rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in Rijbewijs B, Rijopleiding in Stappen (RIS), Rijangst en Faalangst. Rijles Zonder Stress heeft franchisevestigingen door het hele land. Kijk gerust eens op de site voor een vestiging bij u in de buurt.

Bent u enthousiast geworden over de autobranche? En bent u benieuwd welke franchisemogelijkheden er zijn in deze branche? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op: 040 – 2 78 78 474 of mail naar info@franchiseadviseur.nl. Franchise is overal!

Logo franchiseformule rijles zonder stress

terug naar nieuws franchisenemers overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]