Franchisegever

Bent u franchisegever en heeft u behoefte aan iemand die een frisse blik werpt op uw bestaande franchiseformule? De FranchiseAdviseur helpt u die volgende stap te nemen in franchising en uw franchiseformule naar een hoger niveau te tillen. Ons advies en ondersteuning richt zich vooral op het uitbouwen, onderhouden en verbeteren van franchiseformules en franchiseorganisaties. Daarnaast hebben wij de benodigde documenten in huis om alle afspraken goed vast te leggen. Maar ook wanneer u uw bedrijf wilt uitrollen tot franchiseformule bent u bij ons aan het juiste adres.

Formulemanagement

Met ons team van experts op het gebied van onder meer formulemanagement, strategie & positionering en werving & selectie bieden wij u een realistische aanpak. Zo komen wij samen met u tot een heldere kijk op de ontwikkeling van uw franchiseformule. In nauw overleg scherpt de FranchiseAdviseur bestaande businessplannen aan en screent huidige documenten, zoals de franchiseovereenkomst en het formule handboek. Daarbij adviseren wij u ook over de continuïteit van uw formule.

Ontwikkeling van uw franchiseformule

Dit zijn enkele bouwstenen uit ons dienstenpakket die we graag inzetten voor de ontwikkeling van uw franchise. Onze aanpak is gebaseerd op een standaard programma. De uitvoering daarentegen is per formule realistisch maatwerk. Wij stemmen ons full service pakket op het gebied van franchiseadvies volledig af op uw wensen en situatie.

Facts & Figures franchise Nederland

  • 903 franchisegevers
  • 33.566 franchisevestigingen
  • 37.800 miljoen euro omzet

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.