Franchisenemer Bouw en Techniek gestart bij FlexFirst Personeelsbemiddeling

Op 1 mei 2015, de dag van de Arbeid, is Junice van de Moosdijk toegetreden als Franchisenemer bij FlexFirst Personeelsbemiddeling. Junice  is gespecialiseerd in de sectoren Bouw en Techniek. Hij zal , vanuit het recent door Wethouder John Verheijen geopende nieuwe hoofdkantoor in Best, de aannemers in de regio Noord-Brabant overtuigen van haar jarenlange kennis en ervaring in deze sectoren.

Personeelsbemiddeling

Junice van de Moosdijk bemiddelt zowel CAO personeel ( timmerlieden, metselaars, opruimers, dakdekkers, schilders, stukadoors, etc) als ook UTA personeel (werkvoorbereiders, calculators en projectleiders). Tevens zijn ZZP-ers welkom en kunnen zij mooie en langdurige projecten in de renovatie-, woning-, utiliteitsbouw tegemoet zien.

Handboek

FlexFirst maakt gebruik van de expertise van de Franchise Adviseur uit Nuenen om de franchise formule  verder te integreren in haar bedrijfsvoering. Na de ondertekening van de officiële contracten overhandigt FlexFirst directeur Bart Withagen aan Franchisenemer Junice van de Moosdijk het officiële Formule Handboek. Zowel FlexFirst als de FranchiseAdviseur wensen Junice veel succes!

www.flexfirst.nl

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht