Installateurs opgelet! Infomiddag van Speedheat vloerverwarming op 9 maart.

Speedheat is één van de weinige technische organisaties die hun product via franchising vermarkten. Dit betekent dat ze daardoor uniek in de markt zijn, evenals uiteraard het unieke van het 1mm dunne verwarmingssysteem dat in nagenoeg alle situaties (zowel renovatie als nieuwbouw) toegepast kan worden. Speedheat verwarmt enkele ruimtes (bijv. alleen badkamer, toilet of keuken) echter ook hele woningen!
Speedheat is een volwaardig verwarmingssysteem dat met het oog op de All-Electric toekomst enorme kansen heeft en die ook wil benutten. Gas moet er uit zoals u vooral de laatste weken in het nieuws heeft kunnen horen/lezen en daarom is zij op zoek naar uitbreiding van vestigingen en kunt u onderdeel zijn van de groei die het bedrijf voorziet.

Omdat er nogal wat aanvragen zijn en wij iedereen persoonlijk en goed willen informeren, organiseert Speedheat een vrijblijvende informatiemiddag bij Hotel Van der Valk te Apeldoorn. Tijdens deze middag vertellen zij u graag meer over de formule, de werkwijze, het technische en financiële aspect en het commerciële stuk v.w.b. ondernemersvaardigheden. Want ook als Speedheat franchisenemer bent u een zelfstandige ondernemer en een duizendpoot die van alle markten thuis moet zijn …. Natuurlijk kunt u als franchisenemer altijd terugvallen op de kennis en ervaring van de organisatie echter u bent tenslotte – na de interne opleiding – degene die het in de praktijk zelf moet gaan doen! (verkopen, offertes maken, verwarming monteren, service verlenen, klantgericht zijn, administratie, enz. enz.)
Tijdens de informatiemiddag zal De FranchiseAdviseur aanwezig zijn om de eigenschappen van franchise toe te lichten.

team Speedheat

Wilt u meer weten over de Speedheat formule en de mogelijkheden om Speedheat ondernemer te worden?
Meld u dan aan voor de informatiemiddag op 9 maart a.s..! (aanmelden is noodzakelijk)

datum: vrijdag 9 maart 2018
tijd: inloop 14:00 uur | aanvang 14:15 uur
eindtijd: ca. 16.00 uur
waar: Hotel Van der Valk Apeldoorn, Van Golsteinlaan 20 | 7339 GT Apeldoorn

Voor koffie, thee, frisdrank en een versnapering wordt gezorgd.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]