Freerunnen en franchisen

Freerunnen en franchisen. Kan dat samen? Jazeker! Franchise is overal. Dus ook op straat, waar het freerunnen steeds vaker in het stadsbeeld verschijnt. Freerunnen is dan ook meer dan alleen een sport. Het is een “way of life.” Iets voor jou, frannchisen met freerunnen? Noteer dan 18 januari in je agenda.  

Freerunnen is een spectaculaire sport en ziet er gevaarlijk uit. Maar dat is het niet. Tenminste, als je de sprongen goed uitvoert. Het is dus belangrijk om de basistechnieken goed onder de knie te krijgen. Maar hoe leer je dit? En waar?

Franchiseformule Freerun University

Freerunnen kun je leren bij de franchiseformule “Freerun University”. Net zoals bij andere sporten kun je ook voor freerunning trainingen volgen. Bij Freerun University leer je onder professionele begeleiding de fijne kneepjes van deze sport. Hier kun je instromen op elk gewenst niveau. Van klimmen over muurtjes, naar salto’s op de schuimblokken tot de spectaculairste sprongen in de stad.

De gedreven freerunners achter de Freerun University willen maar één ding: hun enthousiasme en kennis overbrengen. Zij doen dit in een freerunhal. Een veilige omgeving dus. Inmiddels zijn er twee locaties geopend. In Uithoorn en Houten. Door het succes van deze twee locaties en de grote vraag naar freerun lessen willen de eigenaren hun formule graag uitrollen tot een nationaal concept. En hiervoor zijn zij op zoek naar geschikte franchisenemers.

Freerunner en directeur Freenrun University Gaetano Carretto
Gaetano Carretto

Freerun fanaat van de straat?

Wil jij van je grote hobby je beroep maken? Bij jij een freerun fanaat van de straat én ondernemend? Droom jij van je eigen freerun gym? Of heb je al een eigen freerun hal, en interesse om aan te sluiten bij deze formule? Noteer dan 18 januari 2020 in je agenda.

Franchise lancering

Deze zaterdagmiddag is in Uithoorn ( J.A. van Seumerenlaan 1) de grote franchiselancering van Freerun University. Het programma op 18 januari is als volgt:

12:00 uur tot 13:00 uur:

Bijeenkomst voor organisaties die reeds beschikken over een eigen freerun hal.

13:00 uur tot 14:30 uur:

Bijeenkomst voor organisaties en mensen die geïnteresseerd zijn in het openen van een freerun hal.

14:30 uur tot 16:00 uur:

Jam en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor meer informatie en inspirerende foto’s kun je terecht op hun Instagrampagina. Of neem contact met ons op: 040 – 78 78 474. Wij helpen u graag verder.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.