Gastouderbureau Het Liefbeestje = PUUR gastouderopvang

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een samenwerkingspartner voor gast- en vraagouders die zich PUUR en alleen richt op gastouderopvang. Hun doel: kinderen spelenderwijs laten leren in een omgeving waar veiligheid en geborgenheid centraal staan. Gastouderbureau Het Liefbeestje onderscheidt zich vooral door een lage prijs in combinatie met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor zowel de gastouders als de vraagouders. Géén nevenactiviteiten; gastouderopvang is de kern! Alle aandacht dus voor dát waar ze goed in zijn!

Persoonlijk

Gastouderbureau Het Liefbeestje is kleinschalig, betrokken én laagdrempelig. Er is altijd persoonlijk contact met zowel gast- als vraagouders. Alles rondom de opvang wordt tot in de puntjes geregeld. Ze biedt adequate begeleiding aan haar gastouders door een divers aanbod van cursussen en trainingen, goede bereikbaarheid en snelle en deskundige reactie op vragen. Daarnaast ondersteunt ze haar gast- en vraagouders op diverse gebieden. Zo is er onder andere een pedagogisch aanspreekpunt waar iedereen terecht kan met opvoedvragen.

Stipstichting

Gastouderbureau Het Liefbeestje bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit te vieren wordt er op 9 juni a.s. een congres voor gastouders georganiseerd. De opbrengsten van dit congres gaan grotendeels naar de Stipstichting. Deze stichting is in het leven geroepen om lokale doelen en projecten, die het welzijn van kinderen bevorderen, te steunen. Dit gebeurt door meerdere malen per jaar donaties, sponsoring en naamsbekendheid te geven aan deze doelen en projecten.

PUUR gastouderopvang

Gastouderopvang is een kleinschalilge vorm van opvang. Er worden nooit meer dan twee baby’s tegelijkertijd opgevangen en zes kinderen is te allen tijde het maximum.

Kleinschalig betekent ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht én flexibiliteit.

Kortom, wanneer je de opvang van je (gast)kinderen goed geregeld wilt hebben, ben je bij Gastouderbureau Het Liefbeestje aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie op (0495) 550 585 of info@liefbeestje.nl

Bron: Weert Magazine – mei

Franchisenemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje

Heb je interesse om als zelfstandig ondernemer deel uit te maken van het team? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We zijn op dit moment actief op zoek naar een franchisenemer voor een vestiging in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Breda. Mocht je interesse hebben in een andere regio, dan zijn we graag bereid de mogelijkheden met je te bekijken. Neem contact op via 040-7878474 of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

terug naar franchisenieuws overzicht