Gastouderbureau Het Liefbeestje zoekt nieuwe franchisenemers

Gastouderbureau Het Liefbeestje zoekt franchisenemers. Wilt u hét aanspreekpunt worden van deze franchiseformule in de kinderopvang in uw regio? Lees dan vlug verder.

Franchise              

Het franchisegastouderbureau van eigenaar Saskia Nouwens groeit snel. Franchise is dan ook een prettige manier van samen ondernemen. En aan aandacht geen gebrek. Zo was Saskia onlangs te zien in het RTL Z programma Next Level. Dit tv programma geeft een kijkje in de mooie franchisebranche. Saskia verteld in deze uitzending over Het Liefbeestje en over franchise.

Het gezicht van de formule

Als franchisenemer bij deze formule bent u het gezicht van Gastouderbureau Het Liefbeestje in uw regio. U bent zelf geen gastouder maar u bemiddelt en begeleidt alle opvang. U zoekt proactief naar nieuwe gastouders en maakt de juiste match tussen vraagouders en gastouders.

Gastouderbureau Het Liefbeestje begeleidt franchisenemers met de start van hun eigen franchiseonderneming. Tevens zorgen zij voor alle back-office activiteiten. Maar ook ondersteunen zij franchisenemers bij de marketing- en communicatieactiviteiten. Franchisenemers zijn dus onderdeel van een het team waarbij u een beroep kunt doen op de kennis en ervaring van collega’s.

Logo franchisegever Gastouderbureau Het Liefbeestje

Eigen activiteitenprogramma STIP

Het Liefbeestje heeft als enige gastouderbureau in Nederland een eigen activiteitenprogramma voor kinderen van 0 tot 12 jaar . Dit themagerichte programma heet STIP en staat voor Spelenderwijs Thematisch Informatief Programma. Vernieuwing en ontwikkeling hebben zij dan ook hoog in het vaandel staan. Net als persoonlijk contact en de goede pedagogische begeleiding.

Gemotiveerde franchisenemers gezocht

Gastouderbureau Het Liefbeestje zoekt voor diverse regio’s geschikte kandidaten. Dus bent u ondernemend, communicatief en wilt u graag bijdragen aan de groei van persoonlijke en kwalitatief goede kinderopvang? Neem contact met ons op voor meer informatie of om te weten in welke regio’s zij nog gemotiveerde franchisenemers zoeken. Wij brengen u graag in contact met Het Liefbeestje. Bel 040 – 78 78 474 of stuur een email naar Bart.

terug naar nieuws franchisenemers overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]