Gastouderopvang ViaViela zoekt samenwerkingspartners

logo bij vacature

Word jij de nieuwe samenwerkingspartner van ViaViela?

Franchise Gastouderopvang Regio: Alkmaar, Amersfoort, Breda, Den Haag, Hilversum, Nijmegen, Utrechtse Heuvelrug, Venlo en Weert

ViaViela heeft samen met haar gastouders in de afgelopen 10 jaar voor meer dan 70.000 kinderen opvang verzorgd. We durven dus gerust te zeggen dat we dé expert op het gebied van goede gastouderopvang zijn.

Word jij het ViaViela-gezicht voor jouw regio?

Vind jij het leuk om te investeren in mensen en heb je de drive om op zoek te gaan naar de perfecte match tussen ouders en gastouders? Ben jij voor ouders de expert op het gebied van de beste opvang en zet jij gastouders in als jouw ambassadeurs? Dan is ondernemen via ViaViela echt iets voor jou!

Na een gedegen inwerktraject ga je, met hulp van ons, van start als zelfstandig franchisenemer bij het grootste gastouderbureau van Nederland om in nauwe samenwerking een volwaardig klantenbestand op te bouwen.

De voordelen van samenwerken met ViaViela

 Je werkt voor een A-merk binnen de gastouderopvang
 Je wordt continu voorzien van potentiële nieuwe klanten via onze matchingwebsite Oppas.nl
 Je bent actief in een eigen werkgebied
 Je kunt van start zonder aanvangsinvesteringen
 Je maakt gebruik van een bestaande, stevig gefundeerde basis qua marketing, administratie, systemen enz.
 Je wordt volledig ondersteund door ons op alle aspecten van het ondernemerschap en het exploiteren van een eigen gastouderbureau

Gewenste vaardigheden en deskundigheid

Als houder ben je verantwoordelijk voor de omzet, marge, kwaliteit en personele bezetting van je gastouderbureau. In deze rol ben je dagelijks actief op het gebied van acquisitie en relatiebeheer. Als aankomend franchisenemer start je met een intensief trainings- en inwerkprogramma. Ons doel? Jou helpen succesvol te worden

Lees meer over de voordelen van ondernemen in gastouderopvang

Brochure

ViaViela brochure gastouder

Interesse?

Stuur dan je motivatie met cv naar ons toe. We zien hierin, naast je ervaring, graag voorbeelden terugkomen waaruit blijkt dat jij commercieel en resultaatgericht aan de slag gaat en daarmee een ambitieuze ondernemer in de dop bent.

Meer weten over ViaViela? Bekijk onze site ViaViela.nl of volg ons via Facebook, Twitter of Blogspot.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.