Doorgroeien zonder uw werkgever

Geeft uw werkgever u niet de waardering die u verdient? U heeft hem niet nodig om door te groeien!

U werkt als monteur of installateur en bent ervan overtuigd dat u echt goed bent in uw vak. U bent betrokken, levert kwaliteit en beschikt over technisch inzicht en toch heeft u het gevoel dat uw kwaliteiten onvoldoende door uw werkgever worden opgemerkt. Wanneer u in de schoenen van uw werkgever zou staan, dan zou u een aantal dingen heel anders aanpakken. Herkent u uzelf in deze punten? Dan is het goed om verder te lezen, want dan liggen hier mooie kansen voor uw toekomst!

Speedheat biedt volledige ondersteuning bij uw start als zelfstandig ondernemer om vervolgens de komende jaren door te kunnen groeien en uw eigen toekomst te kunnen bepalen.

Binnen de mogelijkheden van de formule neemt u zelf beslissingen, heeft u uw eigen vestiging/werkgebied en bent u degene die bepaalt hoe u uw tijd indeelt. Deze mogelijkheden zijn wellicht dichterbij dan u denkt, want Speedheat is een franchiseorganisatie die u veel te bieden heeft:

 • een volwaardige collega met veel kennis en maar liefst 25 jaar ervaring
 • u stapt in een bestaande franchiseformule
 • u behoudt een grote mate van zelfstandigheid
 • u wordt via een interne opleiding getraind en gespecialiseerd in het verkopen en installeren van de unieke Speedheat producten
 • u ontvangt een franchise handboek, waarin gemaakte afspraken zijn vastgelegd. Onderdeel hiervan is de inrichting van de commerciële en financiële administratie. Speedheat stelt daartoe alle relevante, algemene en specifieke software beschikbaar, dus daar hoeft u ook niet meer over na te denken.
 • aanvragen die online centraal binnenkomen worden nog dezelfde dag aan u doorgestuurd.
 • u kunt u gebruik maken van de telefoon doorschakel service en bij deze faciliteit kan Speedheat inspelen op vragen van opdrachtgevers wanneer u even niet bereikbaar bent.
 • Speedheat beschikt over een 0900 nummer waarbij de beller automatisch wordt doorgeschakeld naar de dichtstbijzijnde franchisenemer. Dit nummer wordt consequent gehanteerd in alle nationale reclame uitingen van Speedheat.
 • Speedheat investeert voortdurend in nieuwe producten en toepassingsmogelijkheden, dus u groeit automatisch met de laatste ontwikkelingen mee.

160317a

Al deze voordelen geven u een veilige start om als zelfstandig ondernemer uw eigen vestiging te starten, maar wat vraagt Speedheat van u als ondernemer?

U heeft naast technische kennis ook een flinke dosis commercieel inzicht en u herkent zichzelf in de volgende termen: ondernemer, doorzettingsvermogen, lef, passie, teambuilding, eigen initiatieven maar ook regionale initiatieven. Uiteraard is affiniteit met het product van Speedheat een vereiste, zodat u als betrokken ambassadeur van de formule kunt optreden.

Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie op deze formule en verzoeken u vriendelijk dit kenbaar te maken via onderstaand contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

  Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.