Geslaagde informatieavond GroenerGras Hoveniers

Op dinsdag 19 november jl. organiseerde de franchiseorganisatie Groener Gras Hoveniers een regionale informatieavond in het Mercure Hotel in Rosmalen. Het doel van de avond was om de ontwikkelingen in de hoveniersbranche te bespreken.

banner info avond

Informatieavond

Tijdens de avond waren verschillende geïnteresseerde aanwezig waaronder dhr. Cuypers. “Ik overweeg om zelfstandig ondernemer te worden, wat toch een grote stap is. Daarom ben ik naar de informatieavond gekomen. Ik weet nu nog beter wat er speelt in de branche en hoe ik me kan onderscheiden ten opzichte van andere door te gaan samenwerken, vertelt Ad Cuypers enthousiast”.

Gastspreker

Gastspreker Bart van der Schoot van de Franchise Adviseur B.V. vertelt over de gedateerde visie van de hovenier en het nut van samenwerken binnen de hoveniersbranche. “De hovenier moet zelf de regie opeisen, gestructureerd de markt bewerken én werken aan een verdere professionalisering van zijn bedrijf.” Ook wordt tijdens de avond de mogelijkheden besproken om eigen baas te worden met ondersteuning van de grootste landelijke franchise organisatie in de hoveniersbranche: Groener Gras Hoveniers. Uitgebreid aandacht wordt besteed waar het merk Groener Gras Hoveniers voor staat en wat het unieke concept aan startende en allround vakhoveniers kan bieden.

Tijdens de vragenronde, kregen de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers en de organisator van deze avond. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Voor zowel de organisatie als de aanwezige geïnteresseerde was het een geslaagde avond.

ga terug

terug naar franchisenieuws overzicht