Seminar Ludwig & Van Dam: Wet Acquisitiefraude en prognoseproblematiek

Per 1 juli 2016 is sprake van de wet acquisitiefraude. Minister Kamp heeft de Tweede Kamer geïnformeerd hoe de wet acquisitiefraude in zijn visie bij franchiseverhoudingen geïnterpreteerd moet worden. Verduidelijkt is dat volgens hem de prognoseproblematiek bij franchiseverhoudingen ook onder de nieuwe wet valt. De Minister heeft daarbij expliciet aangegeven dat de wet op franchiseverhoudingen van toepassing is met als eventueel gevolg dat de bewijslast ten behoeve van precontractuele informatieverstrekking waaronder prognoses zal omdraaien en voor rekening en risico van franchisegever komt. Dit kan grote (financiële) gevolgen hebben voor de franchisegever.

rechter

Kom niet onnodig voor verrassingen te staan. Op donderdag 23 februari aanstaande wordt tijdens de gratis seminar ‘De wet acquisitiefraude en prognoseproblematiek’ aandacht besteed aan de gevolgen van de wijziging van de wet acquisitiefraude. De seminar wordt verzorgd door de Franchiseadviseur met als gastsprekers de heer mr. D.L. van Dam en mevrouw mr. M. Munnik van Ludwig & Van Dam Advocaten.

Naast de wet acquisitiefraude zullen ook andere recente ontwikkelingen in franchiseland aan bod komen.

Graag nodigen we u uit om erbij te zijn!

Wanneer: donderdag 23 februari

Tijd: 10:00 – 12:30 u met aansluitend een lunch (ontvangst vanaf 9:30 uur)

Waar: Mazars – Flight Forum 760 – Eindhoven

Voor wie: franchisegevers

Door wie: De FranchiseAdviseur, Ludwig & Van Dam, Mazars

Kosten: GRATIS

Let op: u dient zich vooraf aan te melden, want vol=vol. Om u direct aan te melden klik hier

Indien u graag op de hoogte wordt gehouden van onze volgende gratis seminars, dan verzoeken wij u vriendelijk hieronder uw gegevens in te vullen.

terug naar franchisenieuws overzicht