Groei Baden+ gaat onverminderd door!

logo-badenplus2 180x180

Net de 25e franchisenemer aangetikt groeit Baden+ door naar 27 aangesloten franchisenemers. Kornelius in Stadskanaal en Hamer in Brummen hebben vol overtuiging voor de formule gekozen.

Kornelius Stadskanaal

Kornelius in Stadskanaal is een begrip in het noorden. Met de ruime, net nieuwe showroom staat dit familiebedrijf klaar om de toekomst in te gaan. De bouw van de nieuwe showroom met keukens, badkamer en tegelvloeren is recent afgerond. Nu zocht de familie Kornelius een formule waarmee ze daadkrachtig en professioneel de consument kunnen bewerken. Juist omdat Baden+ in al haar reclameactiviteiten de focus op de bedrijfsnaam Kornelius legt is dit een concept dat past bij het bedrijf.

Hamer Brummen

Hamer in Brummen is na het bezoeken van vele aangesloten Baden+ franchisenemers overtuigd dat Baden+ de juiste keuze is. Naast de scherpe conditieafspraken en het sterke marketingconcept speelt de persoonlijke begeleiding van het Baden+ team een grote rol. “Dit klikte goed”  volgens Joop en Yvonne Hamer “en het is toch mensenwerk!”

Wilt u weten wat Baden+ voor u kan betekenen, neem dan contact op met:

Ronald Hagen

Baden+ b.v.

Tel: 06-46094895

Wilt u meer weten over deze franchiseformule of over De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht