GroenerGras hoveniers groeit

langens

Vanaf januari 2015 is Langens Hoveniers gestart als franchisenemer van GroenerGras Hoveniers. Eerder dit jaar is Vesseur Tuinen van start gegaan bij de formule.

Tuinadvies

Langens Hoveniers is een dynamisch hoveniersbedrijf in Heesch en omstreken en gaat nu het avontuur aan als franchisenemer. “We zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, professioneel tuinaanleg en het onderhouden en renoveren van tuinen. Het leveren van een totaalpakket is onze kracht.”

“We merken dat de branche de laatste jaren sterk aan het veranderen is maar we willen onszelf blijven ontwikkelen en onderscheiden. Nu, als franchisenemer van GroenerGras Hoveniers, krijgen we op gebied van reclame veel ondersteuning van de formule in ons rayon. Daar zijn we erg blij mee.”

Onderscheidend zijn en blijven

Naast dat ondernemer Pim Langens ondersteuning ontvangt op het gebied van marketing wordt hij ook op inkoop en backoffice ondersteund. “Onderscheidend zijn en blijven is niet altijd eenvoudig. Samen met het GroenerGras Hoveniers concept zijn de mogelijkheden vele malen groter. Ik blijf zelfstandig ondernemer maar de formule ondersteund hierin. Perfect voor mij als jonge ondernemer”

Samenwerken loont. Altijd!

www.groenergrashoveniers.nl

Ook geïnteresseerd in samenwerken? Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Mailen of bellen kan ook: info@groenergrashoveniers.nl of telnr. 073 – 851 6160

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht