GroenerGras Hoveniers groet verder in Noord-Brabant en Gelderland

Groenergras-referentie

Ondernemer en ervaren vakhovenier Paul Hoevenaars is per 1 maart 2015 franchisenemer geworden van GroenerGras Hoveniers. Paul is al jaren een begrip in Vorstenbosch en omstreken. ‘”Van landelijk tot modern, van groot tot klein en van ontwerp tot complete aanleg en onderhoud, we pakken ieder project vol passie en enthousiasme aan. Persoonlijk contact en heldere afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent”, aldus Paul Hoevenaars.

“Als GroenerGras Hovenier ben ik nog beter in staat duurzaamheid en kwaliteit te bieden en dat is iets wat voor een ieder interessant is”, aldus de ondernemer.

Nog een nieuwe franchisenemer

Ook per 1 maart startte vakhovenier Harry Steenbergen onder de naam GroenerGras Hoveniers Epe als franchisenemer van GroenerGras Hoveniers. Harry is al meer dan 20 jaar een begrip in Epe en omstreken en gaat nu het avontuur aan als franchisenemer. “We zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, professioneel tuinaanleg en het onderhouden en renoveren van tuinen. Een tevreden klant geeft ons nog altijd voldoening.”

“De branche verandert de laatste jaren zeer snel maar we willen onszelf blijven ontwikkelen en onderscheiden. Nu, als franchisenemer van GroenerGras Hoveniers, krijgen we op gebied van reclame veel ondersteuning van de formule in ons rayon. Daar zijn we erg blij mee”, aldus de ondernemer.

Ondersteuning bij marketing, inkoop en backoffice

Behalve dat we ondersteuning ontvangen op het gebied van marketing worden we ook op inkoop en backoffice ondersteund. “Marges liggen onder druk en tijd voor ondernemen komt door de drukke werkzaamheden vaak in het gedrang. Ik blijf zelfstandig ondernemer maar de formule ondersteund hierin. Mooi toch.”

Ook franchisenemer worden? Vraag een vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

info@groenergrashoveniers.nl of telnr. 073 – 851 6160

www.groenergrashoveniers.nl

Samenwerken loont. Altijd!
GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier.

Jan Goossens
Directeur GroenerGras Hoveniers Nederland B.V.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht