GroenerGras Hoveniers vanaf nu ook in Haarlem e.o.

Ondernemer en ervaren vakhovenier Edwin Peterse is per 1 juni 2015 franchisenemer van GroenerGras Hoveniers. Edwin is al jaren een begrip in Haarlem en omstreken. De ondernemer heeft naast een hoveniersbedrijf ook een boomtechnisch adviesbureau.

Groene sector

“De consument veranderd. Daarnaast groeit het aantal aanbieders in de groene sector nog altijd.  Een gedegen en onderscheidende visie voor de nabije toekomst is daarom een must wil je continuïteit van je onderneming”, aldus Edwin Peterse. “Samen met de specialisten van GroenerGras Hoveniers kunnen we ons verder proffesionaliseren, ontwikkelen en onderscheiden in deze dynamische markt”, aldus de ondernemer uit Haarlem.  Jan Goossens, directeur van GroenerGras Hoveniers Nederland B.V. sluit zich hierbij aan, “kansen creëren en benutten, dat is waar wij voor staan”.

GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier. Ook samen ondernemen? Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Samenwerken loont. Altijd!

www.groenergrashoveniers.nl

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht