Happy Italy wordt een franchiseformule

Nederland is een nieuwe franchiseformule rijker. En zij hebben een bekend gezicht, met snor! Het bekende Happy Italy wordt een franchiseformule.

Happy Italy is een pizza en pasta concept. Op dit moment hebben zij meer dan 15 eigen vestigingen. Inmiddels is er al één franchisenemer gestart. Naast de restaurants zijn zijn zij ook gestart met een “To Go” concept. Hiervan zijn reeds twee vestigingen geopend.

Tien jaar Happy Italy

Happy Italy bestaat al bijna tien jaar. Zij hebben een eigen groothandel, transport en productielocatie en hebben nog veel meer plannen. Daniël de Blok, de oprichter van deze keten, is nu klaar voor franchise. Het pizza restaurant wordt dus een nieuwe franchiseformule, maar met een bekend gezicht.

Wil je meer weten over de plannen van van deze franchisegever? De Nationale franchisegids sprak met De heer De Blok. Het hele verhaal lees je hier.

Franchise in de horeca

Franchise komt veel voor in de horeca. Achter veel horecabedrijven, zowel groot als klein, zit een goede franchiseformule. De mogelijkheden binnen franchise zijn dan ook groot. Vanwege de Corona-maatregelen is de horeca momenteel gesloten. Wij wensen iedere horecaondernemer veel sterkte, succes en kracht toe in deze zware tijden.

Veel horecaondernemers zitten niet bij de pakken neer. Gelukkig zijn er veel creatieve ideeën ontstaan en worden nieuwe concepten bedacht. Wilt u als horecaondernemer uw ondernemersplannen opnieuw bekijken, of juist nu een nieuw franchiseconcept uitwerken? Wij kijken graag met u mee naar de franchisemogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.