Monique Tol is de nieuwe franchisenemer Health & Co

Healthmobiel

Hebben jullie hem al gespot? Deze healthmobiel is sinds kort te zien in Heemskerk. De bestuurster van deze healthmobiel is voedingscoach Monique Tol. Monique Tol is de nieuwe franchisenemer van Health & Co.

Monique zal per 1 juli een vestiging van Health & Co binnen de muren van Fitland Heemskerk gaan openen.

Wat doet Health & Co?

Health & Co heeft een eigen Startersprogramma ontwikkeld. Een programma bestaand uit 11 afspraken waarin zij je leren je eigen Health-coach te zijn. Het Startersprogramma bestaat uit een gratis intake-gesprek, 10 één-op-één gesprekken, 24/7-coaching via WhatsApp en alle tools die nodig zijn om je gewoontes te veranderen en jezelf een nieuwe, gezonde levensstijl eigen te maken. Op basis van jouw doel en jouw lichaam gaan ze aan de slag.

Gratis intake gesprek:
– 
Voedingsanalyse
– Trainingsanalyse
– Leefstijl analyse
– Gewicht en huisplooi meting
– Doelen en wensen

Met de uitgebreide intake krijgt men een goed beeld van hun gezondheid, voedingspatroon en leefstijl. Na het bespreken van de doelstelling gaan de coaches van Health & Co gericht op zoek naar een passende strategie die bij de cliënt past met mogelijke vervolgstappen.

Ieder programma is uitzonderlijk, iedereen persoon is tenslotte uniek. Wat voor de één werkt, hoeft niet te werken voor een ander.

Wenst u meer informatie over deze formule? Neem direct een kijkje op de website www.healthenco.nl 

Bent u iemand of kent u iemand die net als Monique Tol een eigen vestiging van Health & Co zou willen starten? Bekijk ons stappenplan voor de franchisenemer en vul onderstaand contactformulier in of bel direct 040 7878474.

terug naar franchisenieuws overzicht