Het Nationale Franchise Congres

Op 3 oktober jl. was het zover. De 18e editie van tet Nationale Franchise Congres. Dit is de grootste bijeenkomst voor franchisegevers in Nederland.

Op het Nationale Franchise Congres komen jaarlijks lopende zaken uit de franchisewereld aan de orde, worden er presentaties gegeven door bekende franchisers en zijn er interessante workshops waaraan je deel kunt nemen.

Disruptie

Dit jaar was het thema van het congres Disruptie. De betekenis van disruptie is ontwrichting. Tegenwoordig een veelgebruikte term die staat voor het ontwrichten van bestaande bedrijven. Disruptie ontstaat vaak wanneer er technologische veranderingen plaatsvinden in de markt. Bestaande bedrijven die ondanks de innovatieve ontwikkelingen in hun branche vasthouden aan het oude vertrouwde kunnen hierdoor volledig ontwricht raken, hoe succesvol ze ook waren.

Vanuit soms verrassende invalshoeken werden de gasten toegesproken door inspirerende sprekers.

Franchise Starter Award 2019

Ook dit jaar werd de ‘Franchise Starter Award’ weer uitgereikt tijdens het franchisecongres! Deze award wordt toegekend aan een veelbelovende, startende franchisegever. Uit de 8 genomineerde franchiseformules werden drie finalisten gekozen: de franchiseformules Cleyo, Bakketje Bol en Burger ’n Shake. Dit jaar ging Bakkertje Bol met de felbegeerde starter award naar huis. De FranchiseAdviseur feliciteert franchisegever Bakkertje Bol dan ook van harte met deze fantastische prijs.

Franchisegevers ontmoeten

Het Nationale Franchise Congres is een mooi initiatief waar interessante onderwerpen aan de orde komen en waar franchisegevers elkaar ontmoeten. Bent u franchisegever en heeft u dit congres gemist? Zorg dat u er volgend jaar op tijd bij bent. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u tijdig kunnen informeren over de volgende editie van dit mooie evenement.

terug naar franchisenieuws overzicht