Het portal! Onze nieuwe dienstverlening.

Het portal is een belangrijk onderdeel binnen een goede franchiseformule. Met de juiste communicatie staat of valt uw formule. Een online oplossing biedt dan uitkomst.

Wat is een portal?

Een portal is als het ware een digitale toegangspoort naar afgeschermde (bedrijfs)informatie. Hierin vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie die nodig is om goed te kunnen werken.

Ontwikkelen is groeien

De FranchiseAdviseur heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van formules. Maar wij ontwikkelen ons continue verder en denken graag met onze klanten mee. Zo zagen wij dat er bij onze klanten behoefte was aan één goed systeem waarmee alle franchise informatie duidelijk vindbaar is. Tevens moet het systeem snelle en makkelijke communicatie met collega’s bevorderen.

FranchWise-portal

Inmiddels hebben wij een eigen FranchWise-portal gebouwd. Dit is een online beveiligde omgeving met verschillende toepassingen. Onze FranchWise-portal is speciaal ontwikkeld voor de franchisebranche.

Zo is iedere gebruiker op hetzelfde moment op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de formule. Het portal is in meerdere talen in te zetten. Ook kunnen er verschillende rechtenniveaus worden toegekend.

Franchise Portal

De voordelen van het portal op een rij:

De inzet van een portal heeft veel voordelen. Wij hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Goede vastlegging van vereiste samenwerkingsdocumenten tussen franchisegever en franchisenemers. Denk hierbij aan een handboek en notulen;
  • Verbetering van de communicatie tussen franchisegever en franchisenemers;
  • Correspondentie en interactie tussen franchisegever en franchisenemers;
  • Altijd een actueel handboek ter beschikking hebben. Uiteraard voorzien van de laatste updates;
  • Bevordering van de samenhang tussen franchisenemers onderling;
  • Verbetering van de informatieoverdracht;
  • Beveiligde omgeving. Dat wil zeggen dat het portal niet toegankelijk is voor ongewenste personen;
  • Signaleringsfunctie voor nieuwe berichten.

Meer informatie

Een aantal gerenommeerde franchiseformules gingen u voor. Zij draaien hun bedrijf succesvol met behulp van onze digitale oplossing.

Wilt u ook meer weten over ons FranchWise-portal? Stuur dan een e-mail naar Manon Punjwani – van de Wiel. Of bel naar 040-7878474 voor meer informatie.

terug naar blog overzicht