Indoor Speeltuin Superfun Amersfoort wordt Monkey Town

Monkey Town neemt de speeltuinactiviteiten over van Superfun Amersfoort. Hiermee wordt indoor speeltuin Superfun vanaf september 2020 een Monkey Town vestiging.

De aandeelhouders van Superfun hebben een overeenstemming bereikt met Monkey Town Group over de overname van de speeltuinactiviteiten door Monkey Town Group.

Nieuwe speeltoestellen

De indoor speeltuin zal, na het toevoegen van nieuwe speeltoestellen en thematisering tijdens de zomermaanden juli en augustus – vanaf september 2020 voortgezet worden onder de naam Monkey Town Amersfoort.

Monkey Town Group koopt alleen de indoor speeltuin van Superfun in het pand aan de Middelhoefseweg te Amersfoort. De overige activiteiten van Superfun, zoals onder andere bowling, lasergamen en escaperoom, worden voorlopig voortgezet. Deze zullen geleidelijk aan door de huidige aandeelhouders van Superfun vernieuwd worden.

Vestiging 45

Monkey Town Amersfoort wordt de 45e vestiging van de indoor speeltuinketen in Nederland. Franchiseformule Monkey Town heeft haar hoofdkantoor in Alkmaar. Met deze overname verstevigt Monkey Town haar positie als marktleider in Nederland. Sinds 2019 zijn zij ook actief in Zwitserland en Duitsland.

Peter Kappe, aandeelhouder van Superfun: “De overname van onze indoor speeltuin is een impuls voor de activiteiten op deze locatie. Naast de verbeteringen die Monkey Town gaat doorvoeren zal een groot deel van de overnamesom worden geherinvesteerd in de overige bestaande activiteiten en verrassende nieuwe activiteiten.”

Aan de basis van de formule

Joris Naalden, algemeen directeur van Monkey Town Group: “Nu de Nederlandse markt voor indoor speeltuinen verzadigd is moet verdere groei voor Monkey Town in Nederland hoofdzakelijk komen uit overnames van bestaande indoor speeltuinen. Wat deze overname extra bijzonder maakt is dat de aandeelhouders van Superfun in 2001 aan de basis hebben gestaan van het huidige Monkey Town. Met deze overname komt Monkey Town Amersfoort dus weer “thuis” in de formule. Wij danken de aandeelhouders van Superfun en de verhuurder van de locatie voor deze kans.

De overname is per 20 juli 2020 afgerond. Monkey Town Amersfoort is na de zomervakantie geopend voor publiek. Wilt u niets missen over deze nieuwe locatie? Volg hen dan via social media: @monkeytownamersfoort.

Wij wensen Monkey Town veel succes met de verbouwing en veel plezier in Amersfoort.

Franchise formule Monkey Town
terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.