Innogreen exclusieve contractleverancier van GroenerGras Hoveniers

Innogreen VOF uit Werkendam is een exclusieve samenwerking aangegaan met GroenerGras Hoveniers. Daarmee wil Innogreen bij vakhoveniers haar assortiment en expertise nog gerichter onder de aandacht brengen.

innogreen logo

Totaal leverancier

“Het is niet alleen dat Innogreen de hovenier ondersteunt, maar we gaan ook echt activiteiten organiseren waar alle partijen voordeel mee kunnen behalen,” aldus Ruud Snijders, directeur van Innogreen. “We zijn blij met de manier van samenwerken zoals GroenerGras Hoveniers dit ziet en zullen dit op een efficiënte en collectieve manier ondersteunen.”

Samen ondernemen

De kwaliteitsformule GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier. Ze bieden een compleet marketingstrategie. “We garanderen nieuwe klantencontacten, realiseren margeverbetering en ondersteunen daarnaast met allerlei praktische ondernemerszaken. Wij willen naast u aan tafel zitten en niet tegenover u, waarbij we onszelf graag zien als partner van de hovenier en we het klankbord zijn bij de zaakvoering van uw prachtige bedrijf”, aldus Jan Goossens.

Ook franchisenemer worden?

Ook franchisenemer worden? Vraag een vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Samenwerken loont. Altijd!
GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier.

Wilt u meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar franchisenieuws overzicht