Inspiratiesessie: De kracht van E-commerce

De kracht van E-commerce is gigantisch en kent geen grenzen. De verwachting is dat de komende jaren het belang alleen maar zal toenemen. E-commerce kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf, maar hoe kunt u nog succesvoller worden? En wat betekent E-commerce voor uw huidige organisatie op logistiek-, marketing- en salesgebied? Op 3 april inspireren Mazars, Berenschot, Goyello Group en de Technische Unie u en laten u kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden van E-commerce. Meld u snel aan!

Donderdag 3 april 2014 | 15.30 – 19.30 uur | Mazars Eindhoven | Aanmelden

E-commerce is een actueel thema. Opstarten en integreren van E–commerce heeft gevolgen voor de gehele organisatie en voor uw business model. Met welke thema’s worden uw bedrijf en u als management/directie geconfronteerd bij het opzetten van een webshop en online verkoop van producten? Hoe richt u uw organisatie in? Waar liggen uw kansen? Kosteloos deelnemen? Meld u hier aan.

Sprekers

Berenschot: Hubert Sturm en Wieke Ambrosius zijn werkzaam als consultants en ondersteunen bedrijven bij het invoeren van nieuwe business- en verdienmodellen, waarbij E-commerce en digitalisering een belangrijke rol spelen.

Goyello Group: Arie de Bruin, directeur van Goyello Group, een internationaal full-service software-ontwikkelbedrijf voor internet en mobiele applicaties. Goyello heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in betaalbare high end E-commerce en social media.

ICT & Recht: Mr. Peter van Schelven is juridisch adviseur. Hij is ruim 30 jaar werkzaam in de ICT-sector en heeft diverse juridische boeken gepubliceerd. In zijn presentatie gaat hij in op enkele aspecten van de Nederlandse en Europese E-commerce wetgeving.

Mazars: Raimo Kool is senior btw-adviseur en heeft ruime ervaring op het gebied van E-commerce. Hij adviseert bedrijven over de btw-aspecten van nationale en internationale goederen- en dienstentransacties.

Technische Unie: Gerard Kamsteeg is Manager Productinformatie & E-Business bij Technische Unie, een groothandel in technische installatiematerialen. Gerard deelt zijn ervaringen bij Technische Unie met betrekking tot E-commerce.

Datum en locatie

Donderdag 3 april 2014
Mazars Eindhoven , Flight Forum 760, 5657 DT Eindhoven

Programma

15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Welkom
16.05 uur | De kracht van E-commerce als businessmodel
16.30 uur | Hoe verder? Het opzetten en exploiteren van een webshop in de praktijk
17.00 uur | Pauze
17.15 uur | Financiële, fiscale en juridische aspecten van E-commerce
17.50 uur | Een succesverhaal: een bedrijf met webshop aan het woord
18.15 uur | Afsluiting en netwerkborrel
19.30 uur | Einde

Aanmelden

Kosteloos deelnemen? Klik hier om u aan te melden!

Voorwaarden

Uiterlijk één week voorafgaand aan het event ontvangt u de bevestiging. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat dit ons dan z.s.m. weten. Uiterlijk één dag voorafgaand aan dit event. Bij no show zonder afmelding vooraf zijn wij helaas genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

ga terug naar het nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht