Inspiratiesessie: Uw businessplan op 1 A4

15 april 2014: Wegens groot succes in november bieden we deze sessie opnieuw aan in Breda op dinsdag 15 april. Uw businessplan op 1 A4? Kan dat dan? Wij laten u op een inspirerende manier zien hoe u een kort en krachtig businessplan maakt met daarin scherpe keuzes die écht uitvoerbaar zijn! Want heeft uw organisatie veel ambitie, maar weinig actie? Of juist veel actie, maar zonder visie? Meld u dan aan.

15 april 2014 | 15.30 – 18.00 uur | Mazars Breda | Aanmelden

Iedereen heeft plannen, maar we realiseren onze plannen vaker niet dan wel. Wanneer u uw plannen concreter maakt, werkt dit beter! Tijdens deze sessie krijgt u inspiratie voor hoe u een (business)plan maakt dat wél werkt. De methodiek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 wat ambitieuze doelstellingen verbindt aan concrete activiteiten. Vele organisaties werken er al jarenlang mee, zoals de NASA en Coca-Cola. Dus, aan de slag als u nog succesvoller wilt zijn, dus meld u hier aan!

Spreker

De sessie wordt gegeven door Ellen Leenhouts, Business Openers partner. Business Openers is een strategisch marketingadviesbureau dat organisaties helpt om de stap te maken van goed naar geweldig. Business Openers helpt met Positionering, Strategie en Internal Branding.

Datum en locatie

Dinsdag 15 april 2014
Mazars Breda, Druivenstraat 1, 4816 KB Breda

Programma

15.30 uur | Ontvangst
16.00 uur | Hoe wordt u succesvoller met OGSM?
18.00 uur | Afsluiting met aansluitend een netwerkborrel

 Ervaringen deelnemers

“Ik vond het inspirerend en ben er ook meteen mee aan de slag gegaan. Voor eerst volgend commercieel overleg staat het businessplan op 1 A4 het op de agenda.”

“Goede spreekster, weet  de vaart erin te houden en aandacht vast te houden. Top!”
“Zeer leerzame en inspirerende presentatie, waarbij heldere handvatten zijn geboden en concrete voorbeelden zijn behandeld.”
“Een businessplan op 1 A4 sprak me enorm aan, verwachtingen waren hoog en aan verwachtingen zijn voldaan.
Aanmelden

Meld u hier direct kosteloos aan . Wees er snel bij, want vol=vol!

Voorwaarden

Uiterlijk één week voorafgaand aan het event ontvangt u de bevestiging. Bij onvoldoende aanmeldingen zullen we een andere invulling aan het evenement geven of zal het evenement geannuleerd worden. Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat dit ons dan z.s.m. weten. Uiterlijk één dag voorafgaand aan dit event. Bij no-show zonder afmelding vooraf zijn wij helaas genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

 Lees ook

Hogere kans op kredietverlening door betere onderbouwing van uw businessplan. Zo doet u dat >

Ga terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht