JobManiac geselecteerd door SPROUT voor 25 onder de 25!

Jaarlijks selecteert SPROUT de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. Zo ook dit jaar en ook JobManiac Uitzendbureau is hiervoor geselecteerd.

De 25 onder de 25

De geselecteerde ondernemers van 2018 zijn jong, barsten van het talent en de energie. Voordat je het weet zijn ze je met hun startups voorbij gestreefd. De 25 onder de 25 wordt elk jaar samengesteld door de redactie van Sprout. Klik hier voor een overzicht van de geselecteerde ondernemers van 2018.

Willem Faasse

Willem Faasse is 24 en heeft al meer dan 100 man voor zich werken en dagelijks zendt hij 100-140 vakmensen uit. Qua omzet verwacht hij dit jaar een mijlpaal te behalen. Net zo’n mijlpaal als het bouwen van zijn eigen gloednieuwe kantoor in Goes. ‘Dit was een droom die uitkwam’.

Willem Faasse ziet zijn jonge leeftijd enerzijds als iets positiefs, maar ontdekte ook de negatieve kanten van zijn jonge honden-bestaan. ‘Je bent scherp, vol kracht en passe, oplossingsgericht en je hebt een gunfactor. Wel is het soms lastig. Sommige ondernemers denken dat ze een broekie tegenover zich hebben zitten. Dan word je niet serieus genomen en heb je de hulp nodig van wat oudere, gerenommeerde ondernemers uit je netwerk.’

JobManiac zoekt ondernemers die een eigen vestiging willen beginnen

Willem zoekt ondernemers die ook een vestiging van JobManiac Uitzendbureau willen beginnen. Ben jij of ken jij iemand die de ervaring en capaciteit heeft om een nieuwe vestiging van JobManiac op te zetten, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

terug naar franchisenieuws overzicht