Jobmaniac viert opening nieuw hoofdkantoor

JobManiac is eind maart al verhuisd, maar donderdag 14 juni heeft de officiële opening van het nieuwe kantoorpand in Goes plaatsgevonden en wij waren erbij. De opening van het hoofdkantoor werd gevierd met een aantal feestelijke festiviteiten. Het nieuwe kantoorpand ligt in het verlengde van de straat waar zij voorheen gevestigd waren. De verhuizing was nodig omdat JobManiac uit haar jasje groeide in het oude pand.

De positieve energie van JobManiac

Het nieuwe pand is zo ingedeeld en ingericht dat de energie van deze jonge dynamische club overal in het gebouw merkbaar is. Naast dat het nieuwe pand een stuk groter is, heeft het pand nu ook de beschikking over voorzieningen als een eigen parkeerplaats. Bovendien is het pand beter bereikbaar dan de oude locatie.

Een knappe prestatie van de jonge ondernemer Willem Faasse en zijn enthousiaste team om in zo’n kort tijdsbestek tot dit resultaat te komen. Het bouwen van een gloednieuw hoofdkantoor voor JobManiac is een mijlpaal voor Faasse. “Dit was een droom die uitkwam”, zo vertelt hij.

JobManiac blijft hard aan de weg timmeren binnen de uitzendbranche en heeft de gezonde ambitie om de komende jaren verder te groeien en te ontwikkelen. Voor enthousiaste ondernemers, met een basis in de uitzend- en detacheringsbranche zijn er dan ook goede mogelijkheden om deel uit te maken van deze jonge succesclub.

Voor meer informatie bel 040-7878474 of vul onderstaand contactformulier in.

terug naar franchisenieuws overzicht