JobManiac Uitzendbureau roept recruiters en intercedenten op in Breda

Ben jij recruiter of intercedent? JobManiac zoekt een ondernemer voor een nieuw te openen vestiging in Breda. Diverse steden in Nederland zullen dit jaar nog volgen dus informeer ook naar de kansen bij jou in de buurt!

Meer over JobManiac Uitzendbureau

JobManiac is een jonge formule die in 2012 door Willem Faasse is opgericht en die de afgelopen 5 jaar al erg hard is gegroeid. De franchiseformule biedt een goede toegevoegde waarde in verhouding tot de fee die je als franchisenemer afdraagt. Vanzelfsprekend horen bij een goede formule ook goede franchisenemers. Franchisenemers die weten waar ze aan beginnen, die het vak kennen, die bereid zijn hun passie in een eigen vestiging te steken én die in ruil daarvoor genieten van de toegevoegde waarde van de formule.

JobManiac kenmerkt zich door een heerlijke positieve energie! Bij JobManiac wordt naar elkaar geluisterd en is er ruimte voor jóuw sterke punten en jóuw wensen. En mocht je toch wat minder sterke punten hebben…..dan helpt JobManiac je daarbij! Door deze cultuur is de betrokkenheid en de sfeer bijzonder goed en het resultaat is indrukwekkend te noemen. Bij JobManiac ligt de nadruk op de dynamiek tussen mensen, zowel intern als extern. Samen maken ze het tot een succes.

JobManiac biedt de volgende voordelen

  • Sparringpartner bij de uitwerking van je ideeën, zodat je er niet alleen voor staat
  • Een netwerk van landelijke relaties met potentiële opdrachten
  • Ondersteuning bij de administratie
  • Computersysteem met managementsturing voor betere marges
  • Opleiding en coaching
  • Website (met bijbehorende recruitment tools/vacaturebanken)
  • Landelijk sterk groeiend merk.

JobManiac Goes

Financiële afspraken

Bij JobManiac betaal je eenmalig een entreefee. Het bedrag is op aanvraag en mede afhankelijk van jouw ervaring, want je kunt je voorstellen als er minder (opleidings-)kosten zijn, dat dan ook de entreefee kan worden aangepast. Naast de eenmalige entreefee betaal je maandelijks een omzetgerelateerde franchisefee.

Contact

Heb jij ervaring als recruiter of intercedent en zou je graag een eigen vestiging starten? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Voor meer informatie neem contact met ons op via 040 – 7878474 of vul onderstaand contactformulier in.

terug naar franchisenieuws overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]