Kachels, haarden, schouwen en accessoires

 

Kachelplaats

 

Franchise vestiging met kachels, haarden en schouwen openen

Op 28 september 2017 is de eerste franchisevestiging in Barneveld geopend en hier zullen de komende jaren nog vele vestigingen op volgen. Kachelplaats heeft een sterke marketing strategie en gaat volledig met de tijd mee op gebied van online marketing. Heeft u als ondernemer het gevoel dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden onvoldoende tijd heeft voor uw social media en online marketing, dan  voor u dat tegenwoordig bijna alles online gebeurt. Lees dan vooral verder, want dan is Kachelplaats wellicht een oplossing voor u!

Dankzij de jarenlange ervaring en grootschalige inkoop heeft Kachelplaats goede afspraken met contractleveranciers. Dit biedt u als franchisenemer een hoogwaardig assortiment tegen scherpe inkoop condities.

De sterke inkoopkanalen, een goede marketingstrategie, een breed assortiment en gevoel voor de markt, bieden de ondernemer een grotere kans op succes in de markt.

De payoff van Kachelplaats ‘warmte komt van binnen‘  komt op diverse manieren in de formule terug. Naast de betrekking op het product heeft dit zeker ook betrekking op de organisatie van Kachelplaats. Directeuren Jeroen Hup en Herman van Dalfsen zijn ondernemers die ernaar streven om sámen met de franchisenemer te werken aan zowel de individuele ontwikkeling als wel de ontwikkeling van de vestiging én de totale formule. Dit maakt het mogelijk om met behoud van zelfstandigheid samen te profiteren van elkaars ervaringen en kennis.

 

Weet u nog niet goed wat op uw pad komt als franchisenemer? Lees dan ons stappenplan voor de franchisenemer

Voor meer informatie belt u 040 7878474 of vul onderstaand contactformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

terug naar franchisenieuws overzicht