Laat uw franchiseonderneming groeien in de lente

Vandaag is de lente dan echt begonnen! Daar krijgen wij bij De FranchiseAdviseur extra energie van. De temperaturen stijgen gestaag, planten groeien en bloemen gaan open. Dit lentegevoel, die energie, willen wij graag met u delen. Net zoals franchisegevers hun successen willen delen.

Succesverhaal

Want een franchiseformule ontstaat vaak uit een succesverhaal. Wanneer een ondernemer een goedlopende onderneming heeft, overtuigd is van zijn aanpak en trots is op het resultaat, dan wil hij dit mooie werk delen. De bloem gaat als het ware open!

We zijn dol op het voorjaar. Naast bergen energie, brengt het ons vaak ook nieuwe ideeën. Let wel op. Tijdens de lente kan het nog vriezen. Eén nachtvorstje, en al het werk van de eerste zonnestralen is teniet gedaan. De bloem breekt. Zo kan dat ook gaan met een nieuwe onderneming, of nieuwe ideeën.

Beschermen van de franchiseformule

We moeten de bloem beschermen, net als een nieuwe franchiseformule. Want alles ziet er in de lente mooi uit, alles is nog zo breekbaar. Maar hoe bescherm je een ondernemer die wil franchisen en barst van enthousiaste ideeën? Wanneer u uw tuin klaar maakt voor de lente, raadpleegt u een hovenier, of u bezoekt een tuincentrum.

Franchise Advies

Bij de start een nieuwe franchiseformule hoort een gedegen vooronderzoek. Voor franchisen kunt u terecht bij gespecialiseerde adviesbureaus. Zo starten wij van De FranchiseAdviseur samen met u een brainstormsessie. Hierin onderzoeken we het bestaansrecht van de formule en bepalen wij in overleg de belangrijkste formule-uitgangspunten, klantkenmerken en bijbehorende processen.

Als alle seinen op groen staan, wordt de basis gelegd voor de uitrol van de formule. Samen met u ontwikkelen we de juiste documenten, bepalen we de marktbewerking en denken we mee over acquisitie. Een franchise starten doet u namelijk niet alleen.

Laat uw franchiseonderneming groeien

Als u dat wilt, ondersteunen wij u ook bij vervolgstappen om uw onderneming te laten groeien. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van communicatiemiddelen, werving en selectie van goede franchisenemers en een management volgsysteem. Voor ieder onderdeel kunt u rekenen op begeleiding van een gespecialiseerd lid van het team van De FranchiseAdviseur.

Heeft u ondernemerskriebels en weet u niet waar te beginnen? Ons team heeft het hele jaar door de energie om u te helpen. Neem gerust contact met ons op. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

terug naar blog overzicht
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]