Lees deze herfsttip van GroenerGras Hoveniers

Is uw tuin én ook uw dakgoot al winterklaar?

Het is herfst en de bladeren vallen volop van de bomen. Weinig mensen kennen de gevolgen van een vervuilde dakgoot. Als het hemelwater niet goed afgevoerd kan worden kunnen er lekkages ontstaan met alle gevolgen van dien.

Nu zou u zelf het dak op kunnen gaan om dit te onderhouden, maar waarom zou u onnodige risico’s nemen? De hoveniers van GroenerGras hebben de ervaring en de benodigde materialen en zij doen dit graag voor u. Zij maken uw dakgoot schoon en plaatsen eventueel boldraadroosters op de afvoer. Voor hun is het deze maand een dagelijkse klus.

Vergeet het najaarsonderhoud van uw tuin niet!

De herfst is hét moment om nieuwe heesters en bomen een mooi plekje te geven in uw tuin. In het voorjaar kunt u deze dan aanvullen met vaste planten en in de zomer met eenjarigen, al dan niet in een mooie pot. Ook de bemesting van uw huis is nu belangrijk. Bemesting in het najaar geeft een prachtige tuin het hele jaar door.

herfstbladeren GroenerGras

Wilt u uw tuin laten verzorgen door een betrouwbare en vakkundige hovenier? Kies dan voor GroenerGras Hoveniers.

Ondernemer worden bij GroenerGras Hoveniers

Bent u zelf hovenier en zou u zich als ondernemer willen aansluiten bij deze formule? Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina van

GroenerGras

terug naar franchisenieuws overzicht