Levert je huidige franchisegever je voldoende toegevoegde waarde?

Er zijn meer dan 800 franchiseformules in Nederland en het is zeker niet overal even goed geregeld. Is dat bij jou wel zo? Dan zijn we oprecht alleen maar heel blij voor je. Helaas is dat niet altijd het geval en dan is het goed om te weten wat je opties zijn. Daarom willen we je hierbij wijzen op een formule in de uitzendbranche waarvan wij kunnen zeggen dat dit een interessante formule met veel groeipotentie is en dan hebben we het over JobManiac.

JobManiac

JobManiac is een jonge formule die in 2012 door Willem Faasse is opgericht en die de afgelopen 5 jaar al erg hard is gegroeid. Wij zijn ervan overtuigd dat de basis van de formule klopt en dat de toegevoegde waarde van de franchisegever in verhouding is met de fee die je als franchisenemer afdraagt. Er is echter 1 ding: bij zo’n kwalitatief goede formule horen kwalitatief goede franchisenemers. Franchisenemers die weten waar ze aan beginnen, die het vak kennen, die bereid zijn hun passie in een eigen vestiging te steken én die in ruil daarvoor geniet van de toegevoegde waarde van de formule.

JobManiac kenmerkt zich door een heerlijke positieve energie! Bij JobManiac wordt naar elkaar geluisterd en is er ruimte voor jóuw sterke punten en jóuw wensen. En mocht je toch wat minder sterke punten hebben…..dan helpt JobManiac je daarbij! Door deze cultuur is de betrokkenheid en de sfeer bijzonder goed en het resultaat is indrukwekkend te noemen. Bij JobManiac ligt de nadruk op de dynamiek tussen mensen, zowel intern als extern. Samen maken ze het tot een succes.

De franchiseformule van JobManiac biedt je voordelen als:

  • Sparringpartner bij de uitwerking van je ideeën
  • Ondersteuning bij de administratie
  • Opleiding en coaching
  • Websites (met bijbehorende recruitment tools/vacaturebanken)
  • Landelijk sterk groeiend merk

Financiële afspraken:

Bij JobManiac betaal je eenmalig een entreefee. Het bedrag is op aanvraag en mede afhankelijk van jouw ervaring, want je kunt je voorstellen als er minder (opleidings-)kosten zijn, dat dan ook de entreefee kan worden aangepast. De maandelijkse franchisefee is een vast bedrag per uitzendkracht per maand, dus je weet altijd vooraf waar je aan toe bent. Wel zo prettig!

Mocht je een keer vrijblijvend willen praten over de mogelijkheden bij JobManiac, neem dan contact met ons op via 040 7878474 of reageer direct via:

e-mail

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.