Bart van der Schoot aanwezig op CIO DAY 2014

Louis Luijten, chief information officer van ASML, is winnaar van de CIO of the Year Award 2014. De bekendmaking vond op 25 november plaats tijdens de tiende CIODAY in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Het drukbezochte evenement stond in het teken van de steeds sterker wordende relatie tussen technologie, economie en samenleving.

CIODAY Amsterdam Berlage 2014

Louis Luijten CIO of the Year 2014 

De winnende IT-bestuurder dankte zijn uitverkiezing aan zijn resultaten, persoonlijke gedrevenheid en zijn cruciale rol in de verdere ontwikkeling van zijn bedrijf. De zevenkoppige jury koos Luijten als opvolger van Jeroen Tas en Frans Woelders, inmiddels oud-CIO’s van respectievelijk Philips en ABN-Amro.

Juryvoorzitter van de CIO of the Year Award Bernhard van Oranje spreekt in een interview met Vincent Everts over de verschillen tussen de positie van de CIO tien jaar terug en nu. En over de keuze voor Louis Luijten zegt hij: “We hebben voor een CIO gekozen die binnen zijn organisatie de meest zichtbare verandering teweegbrengt en ook binnen een bredere context het verschil maakt.

Bart van der Schoot, eigenaar van De FranchiseAdviseur bv, was op speciale uitnodiging van Telstra Communications aanwezig bij dit jaarlijks terugkerend evenement. Telstra is marktleider in Australië op het gebied van telecommunicatie en informatie services. Het hoofdkantoor is gevestigd Hong Kong en hebben vestigingen verspreid over de hele wereld.

Telstra

Wilt u meer weten over De FranchiseAdviseur en wat wij voor u en uw formule kunnen betekenen? Neem contact met ons op of reageer via de mail.

Bart van der Schoot

De FranchiseAdviseur bv
Spegelt 38
5674 CD Nuenen
t. 040 – 78 78 474
m. 06-518 96 724
e. bart@franchiseadviseur.nl
w. www.franchiseadviseur.nl

terug naar nieuwsoverzicht

terug naar franchisenieuws overzicht

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Bart van der Schoot, eigenaar De FranchiseAdviseur

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.